Matkalaukku elämää

Tänään väsyttää niin vallan vietävästi. Pikkukakkoselle ilmaantui näppylöitä, joista varmaanki kehkeytyy vesikelloja- eli vesrokko nro.2,jiiihaa!

Mitä ihmettä?! Kävijälaskuri on hypänny tuhat luvulle! Ja tuhennes kävijä oli Jenny tuolta Shabby Chic- maalausta ja muuta blogista. Käykäähän kattoon miten ihania juttuja Jenny siellä on puuhaillut=D Kiitos kaikille vierailijoille sekä lukijoille. Lämmin kiitos myös ihanista kommenteista, niistä tulee aina niin mukava mieli=D On ollut myös hirmuisen kivaa tutustua uusiin ihmisiin=D
Pitääskö tässä vaiheessa jotain arvontaa pistää peliin?? Kattelen jos vaikka löytäisin jotain jännää =D


Nyt sitten on käynyt niin että matkalaukku on melkein pakattu! Tämä ihanuus saapui tänään- ja tässä on todella sitä ajanpatinaa ( ja sisällä taitaa olla ehtaa hiiren kakkaakin, en oo vielä oikein uskaltanut kurkistaa..).
En ihan tiedä vielä pidänkö tämän tällaisenaan vai tekisinkö sille jonku muodonmuutoksen. Saa toistaiseksi olla oma ruosteinen itsensä=D Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!


Kommentit

  1. Ihana aarre! Muistelen, että meilläkin saattaisi mummolan vintillä olla sellainen vanha vanerilaukku, pitää varmaan hilata se kotiin jotain asetelmaa varten...

    VastaaPoista
  2. Mummolat on oikeita aarreaittoja!=D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina