lautasteline ja sen kaverit

Eilen lautasteline viimeinkin muutti makkarin lattialta seinälle. Huomasin siinä sitten että eihän mulla oikeesti oo mitään siihen laitettavaa! No satumetsä pääsi osaksi näytille ja muutkin ruusuastiat, jotka ovat keränneet kaapissa pölyä. Täytyykin tässä välissä mainita, että lasten isomummu on todella taitava posliinimaalari- joten meiltä löytyy muutama posliiniastiasto. Nämä vihreäsävyiset juhannusruusu astiat on rakkaimpia, saatiin ne häälahjaksi. Keräilen muutenkin satumetsän lisäksi noita ruusuastioita.


yh...........ahistaa tuo ruskea pöytä...........


Kirpparilta keräilen mukaani aina kaikki paripuoli ruusukupit ja kipot. Niinkuin tämä hyljätty pariskunta, onhan siinä isomummonkin kuppi kuvassa laitimmaisena oikella.


Kirpparilta tämäkin lähti 2 eurolla mukaan.... Toisen romu on toisen aarre!

Kommentit

  1. Heh, kaveri oli käynyt täällä sun blogissa ja ilmoitti hänellä olevan tuon alimmaisen kuvan kaltaisen kakskerrosvadin ja että se muuttaa meille! Noh, ei se mitään mulla on yksi ennestään, kylkiäisenä jostain tullut, tosin purettuna osiin tällä hetkellä. Mutta on erinomainen kapistus kahveepöydässä jos pöytä on pieni!

    VastaaPoista
  2. Minusta se on niin kaunis että tuskin raskin kakkuja laittaa päälle kun menee ruusut piiloot,hih, minäkö muka materialisti..?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina