Ikävä kesää

Täällä on jo vähän jännitystä ilmassa kun enää kolme päivää siihen kun palaan niin sanotusti sorvin ääreen. Tuntuu että olen vuoden aikana jo kerennyt unohtaa kaikki..mutta eiköhän sitä taas kaikki muistu mieleen..

 Lunta on satanut ihan mahottomasti ja minä jo kaipaan kesää... Siksi varmaan ruusut on taas ruennut pikkuhiljaa ilmestyä enemmissä määrin sisustukseen. Vanhat ruusuiset sivuverhot kaivoin kaapista ja ajattelin kokeilla ommella niistä vanhanaikaisen rullaverhon... saa nähä mitä siitä tulee=D Vähän jännittää käykö siinä sillätavalla kun sadussa jossa hiiri joka rupesi kissalle räätäliksi. Kevät projektiksi  olen ottanut  tytön huoneen sisustamisen. Olen imuroinut niin paljon ideoita että nyt vaan pitää pistää töpinäksi. Jostain ajattelin saalistaa sellaisen vanhanaikaisen pulpetin.. Se mahdollinen rullaverho tulisi myös sinne tyttären huoneeseen, jos saan sen onnistumaan..

Muistoja ihanista kesäpäivistä:

Kolme vuotta sitten kesällä törmäsin kesäisessä metsässä keijuun....

Iki-ihania prisessa ruususen ruusuköynnöksiä..

Vaaleanpunainen maisema ja mökkijärvi..Ihanuutta...

Kommentit

 1. Kauniita maisemia ja ihana keiju!

  VastaaPoista
 2. Kukapa meistä ei kesää kaipaisi tämän kylmyyden ja pimeyden keskellä. Saati jos on palaamassa töyelämään pitkän tauon jälkeen, joka sitten muuten mullistaa koko elämän (muistaakseni). Onnea työhönpaluuseen!

  VastaaPoista
 3. Kookokselle kiitokset, keijukainen tuumasi kuvattaessa että keijut näyttää " epäkiintoisilta"..mitähän se tarkoitti..?=D

  Äärelä: Ajatella, muutama kuukausi ja tulee sohjo sekä auringonpaiste, sinnitellään menemään! Taidan tarvita juuri sitä onnea töihin, taidosta ei varmaan ole enää hajuakaan=D Ihanaa nähdä kaikki ihmiset- ja saa käydä vessassa yksin ilman että kukaan tulee kurkkimaan oven raosta,hih!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä söpö keiju =) Ja muuten Jeeeeej! =) Olin sinun tuhannes vierailia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina