Kaapin paikka!

Tänään oli suorastaan maaninenen päivä. (Lääkitys kohallaan). Aloin siivoamaan tytön huonetta joka on kaikkien unohdettujen huonekalujen ja tavaroiden lepäyspaikka. Huomasin että siivoaminen on mahdotonta kun jonku kaapin aukaisee sieltä vyöryy uusi tavarakasa päälle (eli liikaa kaappeja). Niimpä päätin hivuttaa yhden nurkkakaapin lähemmäs ulko-ovea, josta sen ehkä helpommin roskakuski tulisi hakemaan kaatikselle.

Aikani siivoskeltuani ja kuljettuani nurkkakaapin ohi iski se hehkulamppu otsaan (idealampuksi sitä aku ankassa sanotaan). Muisitin nämä:
Kirpparilta kerran keräsin mukaani nämä nupit jotka oli pakko ottaa mukaan vaikken sillon vielä tiennyt mitä niillä tekisin. Päätin siis siltä istumalta maalata nurkkakaapin tattadaa VALKOISEKSI. Ja saatto siinä yksi tuolikin mennä- kunnes maali loppui kesken. Alun perin tämä kaappihan oli siis aevan ihanan männyn värinen keltaisine lasiovineen ( tulee jostain syystä sauna mieleen...). Aivan helppoahan se maalaamishomma ei ollut koska oli pieni tuleva sähkömestari maatalonisäntä mukana. Siis tämä:


Lopputulos ihan jees- kaappi saa lisäaikaa. Täytyy vielä kiinnittää noi nupit ja ajattelin tuon keltaisen lasin vaihtaa kirkaaseen ja laittaa ristinkon päälle- siis jos osaan. Tää kaappi muutti nyt tuohon eteisen kulmaan joka oottaa että minä voittaisin lotossa ja ostaisin siihen liukkarin (hih hih- liukuovikaapiston). Tyttö on muuten pikkuisen huolissaan jo tuosta valkoisten tavaroiden lisääntymisestä. Se on ruennu osottelemaan tavaroita että "Tuota et sitte maalaa valkoiseksi." Tjaah, en oo ennen kokeillukkaa vielä spreijata pehmopupuja ja petshoppeja, mutta ne kyllä sopisi paremmin sisustukseen valkoisena......=D (Apua, oon mä kyllä oikeesti kattonu sen kuutiopalapeliä jo muutaman kerran "sillä silmällä"). Lähen nyt ottaan ne lääkkeet=D

Huomisiin=D

Kommentit

 1. No justaansa, meinasit hyvän kaapin heittää pois! Eikö ole jännä, miten maali voi raikastaa tai pikemminkin väri? Mutta oo varovainen, tuo touhu vie mennessään. Meillä kans poika, joka on kyllä jo 17, mutisee että pitääks kaikki sutata valkosella. Yritä siinä sitten selittää, että kato ny näis on eri sävyjä, tää on niinkun kerma ja tää vanilja ja tää puhdas valkonen, eihän oo tylsää, eihän?!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Sarppa.
  Tulin vastavierailulle blogiisi. Minulla on joskus kauan sitten ollut samanlainen nurkkakaappi. Ostin sen kierrätyskeskuksesta ja se oli maalattu kirkkaankeltaiseksi. Silloin en osannut tehdä kaapille mitään vaan laitoin sen melko pian kiertoon. Hyvältä näyttää valkoisena.

  VastaaPoista
 3. Äärelä: Ihanaa kun tulit lukijaksi, tervetuloa kohteeseen=D (mr mallorcaa lainatakseni). Minulla on jo muutama projekti katottuna valmiiksi- mutta täytynee vielä pehmitellä tuota komeampaa osapuolta;D Nuo miehet ei kyllä ymmärrä noita väri sävyjä ollenkaan. Onhan se kerman valkoinen ihan eri asia kuin valkoinen valkoinen,hih hih=D

  Minttumaari: Mukavaa kun tulit käymään=D Keittäisin kahvit jos se näin virtuaalisesti olisi mahdollita=D Yäääh, keltainen! Itseasiassa eilen maalasin myös tuolit jotka opiskeluaikana saatiin ja ne oli keltaiset- ja sen alla oli punaista- ja sen alla vihreetä..Huh hiomista...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina