Lusikointia

Olin yöllä ilmeisesti miettinyt jotain askartelu asioita, kun aamulla heräsin kaivoin samantien puuhalaatikon esiin ja ei muuta kuin värkkäämään.

Rakkaat venäläiset käsintehdyt alpakka lusikkani eivät vielä ole löytäneet arvoistaan paikkaa ja ne on niin hienot että sääli niitä on tuolla laatikossa säilyttää. Jossain blogissa ruokailuvälineitä oli laitettu kehyksiin näytille ja siitä inspiroituna löysi tiensä myös minun venäläiset näytille. Vanhat kehykset, juuttikangasta, jekkulankaa, putkiteippiä, lusikat,pahvia taakse ja pitsiä- ja taulu on valmis.


"Syöminen on elämää." Aika hyvin lohkastu=D

Jokainen lusikka on erilainen, kun käsin on tehty. Näitä jäi vielä pari kun oli liian pienet kehykset..Inspiraatiota odotellessa....

Kommentit

 1. Voi miten kiva idea! Ja ihana tauluhan niistä syntyi... Välillä ne askartelu-paskartelu ideat paukahtaa päähän jotenkin yön aikana : )

  VastaaPoista
 2. IhQu! Mulla on tsiljoona lusikkaa ja jokusia kehyksiä ja sitten mulla on onGelmana tuo mies, joka on sitä mieltä ettei seiniin aleta nauloja hakkamaan... Nooh, jahka tästä innostun niin kysäsen vienosti, että onko kakspuoliteippi sen mielestä paree idea...! Eiköhän se sitten suostu!

  VastaaPoista
 3. Kookos: ajattele mitä kaikkea se ihmismieli unissaan kehittelee...=D zzz..lusikat..zzz..pizzalaatikko...hih hih=D

  Äärelä:juup, meillä sama ongelma, seiniin ei sais porata reikiä, mutta täytyy myöntää että omakin sydän itkee verta aina kun jotain seinään hakkaa kun muistan miten pirullista hommaa se kittaaminen ja hiominen oli..yäääk!

  VastaaPoista
 4. Onko sinulla tarkempaa tietoa näistä lusikoista. ? Minulla on ruokailuvälineet (veitset, haarukat ja soppalusikat. Myisitkö nuo pikkulusikkasi kyselee Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kirpparilta löysin ja googlasin lusikoiden takana olevista merkinnöistä että ovat venäläistä alpakkaa. Nämä on muuten soppalusikat ja niitä on viisi. Voisin niistä tietysti luopua, mutta ovat tosiaan isot, ja kiillotusta vailla:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla