Kirjasto

Tämä vanha tietokoneenrousku saa minut kohta ihan hulluks ( taitaa olla jo liian myöhäistä..). En nää kokonaan kaikkia sivuja kun se ei jostain syystä halua niitä minulle näyttää ja eilen huomasin että jokin vanha google nimi on väijynyt perässä jostain ajalta miekka ja kylpyankka... Oli siinä aikamoinen pähkäileminen että sain sen pois väijymästä- ja kyllä mua vähän hävetti että huomasin sen vasta nyt...=D Ei voi ku pistää tukan värin piikkiin (vaikka tuossa häitten aikaan koitin josko näyttäsin fiksummalta tummana- ei onnistunu- ei ees lenkkareissa hääpuvun kanssa..). Jaahas ja sitten asiaan.

Äitiysloman aikana oon vieraillu varmaan viikottain kirjastossa ja sieltä on tarttunut aina kaikkea kivaa sisustus-, askarteluhässäkkää mukaan. Niistä saa aina ihan huippuja ideoita ( tähän ei tuumaan ei varmasti koko perhe yhdy). Tässä ihanainen kirjastoni, noi lasten kirjat ei sitten oo mun=D Ensin ajattelin tästä vanhasta viinilaatikosta sivupöytää,mutta eihän se mihinkään mahtunut (vielä) - siinä tuli ostaessa kaikki hämähäkinseitit ja viinikellarin pölyt mukana ja vielä kaupanpäälle!Kannattaa muuten selailla tuo Huoleton ja hienostunut koti by Atlanta Bartlett- ihania kuvia, niinkuin tuo alimpana oleva. Tahtoo tuollaisen oven ja nojatuolin takaa kurkistaa myös tuo laatikko sivupöytä... Tuolla mun viinilaatikossa kirjojen takana nuo mustavalkoset kuvat olen saanut mummon valokuva- arkistoista. Ne on otettu ihan ameriikassa ja siellä miesrivistössä missä tuo poika pyllistelee on minun isoisoisä. Kuvat etsii vielä jotain ihania kehyksiä ja paikkaa, joten ne nyt reissailee vähä joka paikassa.. Ihanaa kun ennenvanhaan piknicille on lähetty porsliini mukien kanssa- ja muutenki ihan huippu otoksia!=D

Kommentit

  1. Vähänkö ihana laatikko! Noi on kyllä sellaisia aarteita, mitä joutuu metsästämään pitkin maata...

    Hyvä idea ja ihanasti olet toteuttanut <3

    Kookos

    VastaaPoista
  2. Täällä on sisutuskahvila, jonka ohi puolivahingossa kuljin. Siellä näitä oli monta- sai ihan valita oman yksilön=D Alta kahenkympin hintakin (nettikaupoissa on ollu alkaen 25 e). Mietin että nää vois olla kivoja seinillä hyllyinä, jos raskis useemman ostaa..(ja porata reikiä)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla