Odottavan aika on piiiiiiiiiiiiiittttkkkäääääää.....

 
Uskomatonta, miten nopeaa päivät menevät vaikka on kotona. Miten ihmisellä voi muka olla kiire vaikka ei ole oikeastaan mitään pakollista velvoitetta mennä johonkin...???


Tänään aamulla lähdettiin pojan kanssa jumppaan, ja olo kun on kuin muumilla- tuntui se jumppaaminen aika huvittavalta. Piti yrittää ottaa varpaista kiinni ja venytellä, tehdä vatsalihasliikkeitä...Onko omenalla varpaat??? Olen päättänyt että kun en ole enää omena, rupeen hommaamaan itselleni lihakset:) Ainakin jalkoihin ja hauiksiin ja ehkä muutaman tuohon vatsanseudulle:)

 
Jumppaamisen ja kranssien värkkäämisen lisäksi olen tietysti laittanut joulua. Jouluverhot on ikkunassa, sekä tietysti kaveriksi muutama tyynynpäällinen piti laittaa....niin kynttilöitä unohtamatta...Jotenkin joulutunnelmasta on vaikea saada kiinni kun ei ole lunta- ja kun on jotain mitä odottaa vielä enemmän...:)..... Niin ja meillä taitaa olla joulusta huolimatta ikuinen kesä, kun tykkään noista ruusuloistani niin kovasti:)


 
Joulunpunaista ei ole vielä ihan hirveitä määriä uskaltanut laittaa, mutta uskon että se on nousujohteessa.Toivottavasti saan seuraavan raportin tehdä tonttu-ukosta- tai -tytöstä:).....Joulupalloilu kyllästyttää.....

Kommentit

  1. Odottavan aika on pitkä, mutta eikö se melkein sitten olekkin sitä parasta..? =) nauti jokaisesta väkertelystäsi, ota illalla muiden jo nukkuessa lasi viiniä ja istahda ihmettelemään aikaansaannoksiasi, vaikka et olisi saanut vielä lihaksia, olet saanut paljon muuta kaunista ympärillesi ja vielä omin pikku kätösin.. ;) Ihanat jouluverhot muutes, jouluiset mutta maltilliset..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kommentista, ne on aina mukavia pieniä kirjeitä:) Ajattelin jouluksi laittaa verhojen kaveriksi vielä ihan punaiset toiset verhot, kun minun jouluun kuuluu kuitenkin se punainen. Sitten on ihana ottaa ne punaiset pois- ja odotella kevättä. Terveisiä sinne lämpööön ja valoon,aaawwww:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina