Mammaloman tuunailut vol.3

Jonkin aikaa olen jo seuraillut erään omakotitalon myyntiä etuovessa....Tänään oli sitten pakko päästä katsomaan sitä, että pääsen päähänpinttymästä eroon. Ööööö, en ole kyllä ihan varma kävikö siinä vain päinvastoin. Talo oli huonomassa kunnossa kun ajattelin, mutta siinä on muutamia elementtejä mikä tekee siitä vastustamattoman. Esimerkkinä neljä vanhaa omenapuuta pihassa ja vanha koristeellinen valkoinen uuni/takka. Mielessäni sisustin ja remotoin jo talon...Toivottavasti se menee pian kaupaksi......Muuten mietin taas pääni pöhköksi.


Ostin jo jonkin aikaa sitten tämän arkun penkiksi eteiseen ja olen odotellut inspiraatiota sen suhteen. Tänään viimein päätin tuunata siihen RANSKANLILJAN (ylläri) ja netistä kattelin siihen kivat mustat helat ja kulmaraudat. Lisäksi ajattelin laittaa pyörät alle, niin helpompi siivota... Kivasti mahtuu kenkiä tuonne sisälle piiloon, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Hassusti heitti kuvan väärin päin mutten saanut sitä käännettyä, mutta ranskanliljaahan se esittää:)
 
Irtos ehkä taas mopo lapasesta tuon kuvioinnin kanssa....:)
 
Ikkunanpoka sai kaverikseen arkkupenkin...Olen ihan vain varmempi että se kaipaa ne helat kaverikseen.... Tämähän on oikeesti puutarha-arkku......
 
Vauva ei syntynyt tänäänkään......

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla