Höyhenkranssi

 
Askartelukärpänen puraisi nyt pahemman kerran kun ostin uuden lelun itselleni: KUUMALIIMAPISTOOLIN! Ajatushan lähti siitä kun tyttäreni koulun joka vuotiset joulumyyjäiset lähestyy kovaa vauhtia, ja minä reppana en oikeesti osaa leipoa mitään minkä joku vielä rahalla ostaisi... Hävettävää myöntää näin ravintola- alan ihmisenä.... Sämpylät muistuttaa taikinaklönttejä, jotka on vain nakattu pellille- ja piparkakkutalot näyttää myrskyn tuivertamilta....Ihan kauheita!

Minä siis askartelen. Tänä vuonna ajattelin tehdä höyhenkransseja, joita olen kaupassa monesti hypistellyt, mutten ole raskinut ostaa...Mutta nyt osui kohdalle valkoisia höyheniä, joten oli siis pakko kokeilla tehdä itse. Ja siitähän tuli tosi kiva:)  (Toivottavasti myös mahdolliset asiakkaat ovat sitä mieltä:) ). Seuraavaksi ajattelin touhuta käpykranssin ja voi vitsi, mitä kaikkee kivaa keksin vielä liimata....:)

Tähän ei siis tarvinnut kuin styroksikranssin ja pussillisen höyheniä, joita jäi vielä toiseenki kranssiin. Niin ja tietysti kuumaliimapistoolin ja muutamia vesikelloja......(Pöytäänkin liimasin vahingossa liinan kiinni.......)
 
Höyhenen keveää päivän jatkoa kaikille!:)

Kommentit

  1. Koitin jo eilen kommentoida, mutta tökkii toi sanavarmennus, kun ei näe, niin ei näe=) Mulla olis sulle myyjäisvinkki omassa blogissa, lumiukkosoppa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla