Manu ja joulun odotus.

 
Lämpimät kiitokset ja halaukset kaikille vielä onnitteluista:) Esikoisen mielestä vauva näyttää ihan Manulta, ja nyt se näyttää jääneen hänen työnimekseen.. Viikko on mennyt tutustuessa uuteen perheenjäseneen ja varsinkin hänen yökyöpeli rytmiinsä totutellessa. Herra viihdyttää äitiä yöt syöden ja rupsutellen ja päivät tietysti nukkuu kuin enkeli. En tiedä onkohan tämä sitten seurausta tästä minun yötyöläisyydestäni..... ??

 
Kukkia olemme saaneet ihan mahdottomasti. Ja voi kumpa ne kestäisivät ikuisuuden! Ihania! Kiitos asianomaisille niistä;)
 
 

Eilen hain varastosta loput joulukoristeet- ja lapsille se oli onnenpäivä! Kaikki pallot ja nauhat leviteltiin- ja jouduin ihan tosissani toppuuttelemaan ettei nuo termiitit laita ihan täyttä juhlavarustusta. Täytyy myöntää että jopa minä kyllästyisin tässä ajassa kaikkiin palloihin ja tonttuihin... Joka tapauksessa punainen valtasi taas kodin, ja ihanat kärpässienetkin pääsivät paraatipaikalle. Tällä viikolla on luvattu vielä lunta ja pakkastakin, joten kyllä se joulu sieltä tulee:)

 
 
 
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, Heippati:)

Kommentit

 1. Heippati :)
  Eikö pikku-ukko nuku ollenkaan kun aina on kuvissa silmät killillään?! Vai että pitäs tässä joulua jo alkaa aatella... mie en jaska!

  VastaaPoista
 2. On se kyllä aika poika tiirailemaan maailmaa. Lääkärikin nauroi sille että harvinaisen tarkkaavainen vastasyntynyt:) Yöllä ei välttämättä tarvis olla niiiiin tarkkaavainen...... Joulu on kuules ihan nurkan takana, kyllä se sinne äärelän pihoillekkin kohta hiippailee:)

  VastaaPoista
 3. Oih, vaaleanpunaisia neilikoita! Mun lemppareita! Onko ne kalliita Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania- ja mikä parasta, ne kestääkin aika kauan. Oiskohan ne vähän yli viitosen hujakoilla kimppu..?? Ois ihana kun raaskis aina ostaa kukkia maljakkoon:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina