Oma koti kullan kallis!


Töihin illaksi niin ei ehdi mökkihommiin. Ihanaa olla välillä kotona!
Varsinkin kun on lapsivapaata aikaa jota sattuu kerran kahdessa vuodessa!

Mietiskelin kodin lempiasioita jotka tekee kodista juuri omannäköisen. Ensimmäisenä keksin tämän:

Taulu olohuoneessa, jonka sain ravintolasta jossa olin pitkään töissä. Se tuo aina kivat muistot mieleen ja sopii kuin nenä päähän olkkarin väreihin! Aikanaan se koristi ruokasalin seinää vanhassa tiilitalossa.. Mitä kaikkea tuo nainen onkaan nähnyt😄

Seuraavana tulee sisustusvalot ja peilit! Noita valoja roikkuu vähän joka paikassa ja mies ei tajua niitä ollenkaan. Ne ovat jouluvaloja hänen mielestä..höpö höpö..Tuo peili on aika massiivinen kehyksineen ja tykkään noista kehyksistä hirveästi. Kultaiset kehykset vetävät myös puoleensa mutta ne ei jotenkin sovi tänne ollenkaan.

Peilit tuovat mukavasti tilantuntua vaikka siitä heijastava kuvatus ei kyllä aina mairittele😉

Astiat. Ihanat astiat joita ei ole koskaan liikaa. Keräilen Satumetsä sarjaa ja en edes käytä näitä koskaan koska mukit esimerkiksi ovat liian isoja. Ne on vaan niin söpöjä!


Lisäksi löytyy GreenGaten lattekuppeja ja muita ruusuastioita..

Tyynyt!! Niitä on miljoonia! Tyynyillä on helppo päivittää sisustusta. Kesällä palmuja ja pinkkiä sekä ruusuja. Talvella harmaata ja valkoista. Tyynyjen kuoseilla voi vähän revitellä kun ne on helppo vaihtaa jos kyllästyy.


Sisustushärpäkkeet... Viha/rakkaussuhde.

Ihailen monesti koteja jotka on siistejä ja käytännöllisiä. Minulta se ei vain onnistu. Meillä asuu hyllyillä ja pöydillä valokuvakehyksiä, purkkeja ja purnukoita, peuroja ja pöllöjä. 

Siivouspäivänä kauhistus! 


Mitkä asiat tekee sinun kodista kodin?

Home sweet home❤Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina