Maailman menoja


Yks päivä jouduin luopumaan ruusuisista patalapuista, jotka oli jo parhaat päivänsä nähneet. En tajua miten oon onnistunut polttamaan patalaputki, ruoan vielä ymmärrän...:)  Tiimarista ostin nämä uudet vaaleanpunaiset söpöläiset ja pakkohan se oli sitten ottaa noi pastellinsävyiset harjatkin niin on mukavampi pestä astioita (vaikka kone ne yleensä pesee ja harja on vaan rekvisiittaa;) ).


Tirppa sai uuden kasviksen purkkiin kun mies oli ostanut mulle orkidean...Vähän nauratti kun se oli mielestään ostanut oikean kukan..Mutta kyllä se ihan täydestä menee vai mitä?:D (Ihan en kuitenkaan suosittele miehelleni alanvaihtoa tuonne puutarhaalalle...)
 
Hih,toi HOME rupes vähän kyllästyttää, näin hauskempi vai mitä?;)
 
Täällä on ukkelit pitänyt kiireisenä. Viikko aloitettiin räiskyvästi ensiavusta, kun poika meni nurin ja löi naamansa lavuaariin. En kerennyt ees aamukahveja juoda loppuun kun piti tenavat pakata autoon ja mennä lääkäriin. Onneksi hampaat pysy suussa vielä toistaiseksi ja muutenki poika tuumas että "hauskaa" kun lääkäristä lähdettiin. Ei minusta vaan.......
Tänä aamuna on pesty jo sohvaa kun tuo pottakoulu ei oikeen ota edistyäkseen.. Onneksi pesukone on keksitty! Kiitos kaverit kommenteista, niitä on ihanaa saada:D Vastaukset saattaa tulla välillä hiukan viiveellä.... Nyt täytyy mennä kurkkaamaan mitä tapahtuu kun on liian HILJAISTA...pahaenne....Heippa, ja mukavaa viikkoa!

Kommentit

  1. Ompas syötävän värisiä tiskiharjoja! Ja löytyivät vielä Tiimarista?? Voih, kun sinne pääsisikin, tai sinne paljon puhuttuun Tigeriin.. =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla