Kylppärihössötystä

 
Arvatkaapas kuka taas kääns kelkkasa?! Kylppäriin oli tarkotus laittaa valolipallinen hyllyllinen peili- sooo boooring! Niimpä Tilasin tän ihanuuven peiliksi. Oikeesti oisin halunnu finnmirrorin ylellisen pyöreen hopeakehyksisen peilin, mutta piheys tuli vastaan- ja tää on kyllä melkee yhtä hyvä;)
 


Peilin päälle tulee tämä valaisin... En kyllä tiedä miten ne loppujen lopuks toimii yhessä, mutta tilattu on etten vaan pääse vaihtaa mieltäni! Peilin alle olen vielä miettinyt hyllyä, sellaista lasista tai valkoista. Ihan sen takia että saa siihen nätin saippuapumppupullon:D Argh, kertokaa oliko huono älynväläys tuo peilihässäkkä?

 Jotenki  tuli heti sellainen olo, että tuo peili haluaa kaveriksi valkoiset ja harmaat pyyhkeet.....Onneks en oo vielä kerenny rynnistää pyyhekauppaan. Minä oon kyllä aivan mahoton tuuliviiri. ( Säälittää kyllä kovasti tuo minun mies.)

 Ps. käytiin tänään vaihtaan ne ruskeet laatat harmaisiin- ja sain vielä luvan vaihtaa jos vielä muutan mieltä..Siis täh? Minä vai?) Onko havaittavissa viimehetken remontti paniikkia?! Anteeksi vielä kun uuvutan teidät näillä kylppärisepustuksilla. Kaipaan kai vertaistukea kun nuo mun taaperot ei näistä mun kans keskustele:)

Kommentit

  1. Hämmennän ... miten olisikin ollut lampetit peilin molemmille puolillle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hämmentämisestä:) Minäki ajattelin niitä lampetteja- ne sopis tosi hyvin, mutta tuo tila rajottaa. Ei mahdu kun toiselta puolelta rajottaa oviaukko ja toiselta suihkunurkka. tilaa on tuollaset 50cm..

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina