Vuosi 2012 historian havinaa...

Hauskaa uutta vuotta kaikille! Vuosi 2012 alkaa painua pikkuhiljaa historiaan- ja mitä kaikkea se pitikään sisällään! Onnistuin rikkomaan kaikki antamani uuden vuoden lupaukset,jes! En edelleenkään tiedä mikä minusta tulee isona, en hankkinut myöskään kattokoukustoa- ja niitä muita en ees muista;)
 
Oli muuten pakko heittää joulukuusi tänään mäkeen kun meillä oli havumatto lattialla, mutta kuusessa ei ollu ku koristeet. Siinä samalla hävis kaikki muutkin joulukoristeet ja joulun punainen.. Juuri kun olin käynyt kauhistelemassa muissa blogeissa että miten ne raaskii nyt jo ottaa koristeet pois:) Don´t ever say never vai miten se oli tällä mun nykäsen enkulla...
 
Tässäpä mun vuosi 2012.
 
Menin takas töihin- ja tämä ootti pukkarissa:) <3
 
Täytin pyöreitä, eli 20 vuotta;)
 
Joku toinenkin täytti vuosia- ja sille touhuttin ralliautokakku. Laav juu Paavo Pesusieni:)
 
                                                 Tuli kevät ja narsissit....ja joku toinen täytti 8!Whaat???

 
Pääsin toteuttamaan haaveeni ja lähdettiin Italiaan ystäväni kanssa viimeinkin. Siellä satoi ja maa järisi, mutta päällimmäisenä jäi mieleen ystävälliset italialaiset- ja ruusut- ja jäätelö.
 
Sai laittaa taas kukkia...Puhuttiin talouskriisistä ja kaikesta muusta mitä blondit ei tajuu..
 
Tuli kesä, sade, sade, sade ja MANSIKAT. (ja säilöntävimma). Terasseilla ei istunut kukaan ja rannat kumisi tyhjyyttään ( kait, ite en käyny ku ehkä kerran kaks..)
 
Tuli syksy ja kehyksiin ilmestyi toinen ultraäänikuva ja  turposin mahasta:)
 
Tuli talvi ja Mane. Pieni ja pippurinen pikkumies!
 
Tuli joulu ja tontut. Paljon lunta ja suklaata. .....Kaikki taitaa olla mallillaan, voisko ollakkaan paremmin,kun tarkemmin ajattelee....? Taidan olla onnellinen...(Huh, vallan syvälliseksi heittäydyin näin vuoden viimeisenä päivänä...)
 
Jos ens vuosi menee puoliksikkaan yhtä hyvin kuin tämä- niin huippua! Tervetuloa 2013!
 
Parhainta, ihaninta ja upeinta vuotta 2013 teille kaikille ja kiitos menneestä vuodesta. Kiitos teille blogisteille ihanista blogeista, joista olen saanut valtavasti ideoita, inspiraatiota ja hyvää mieltä:)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina