"Joulueleganssia "

Blondin tonttulakki lämmittää lyhtyä...Kyllä, lyhdyt tarvitsevat lämmitystä...:)
 
Tytön huoneeseenkin kävi jouluhullun tie....Pehmoleluja on neitillä 200 000...
 
Hui, kohta on joulu! Tänään lähdetään kuusi- ja kinkkukauppaan,siinähän ne joulun tärkeimmät sitten onkin! ( nomnomnomnom) Kinkkua ajatellessani olen hankkinut nälkää syömällä suklaata ja koristelemalla (kaikki yhdellä kädellä kun toisessa on vauva:) ).

Olohuoneen pöydälläkin on säilynyt ihmeen kauan liina ja muuta sälää...
 
Torkkupeittohullun paratiisi..Montako peittoa löydät kuvasta?? Vastaus 6!
 
 
Tekemäni kranssi muutti ovelta sisätiloihin....
 
 Olen huomannut että olen suomenmestari tekemään asioita yhdellä kädellä. Osaan syödä, syöttää, tyhjentää tiskikoneen, tehdä ruokaa ja vaikka mitä mitä muuta yhdellä kädellä. Kokeilin kerran kantoliinaa mutta meenasin mennä solmuun niin päätin että se saa olla koiden ruokana vielä seuraavat kolmevuotta, jonka jälkeen tuunaan siitä jotain maalaisromanttista.. Jos olette tavoittanut kirjoitusvirheitä blogistani, ne johtuvat yksikätisyydestäni, eikä ollenkaan huonosta kieliopista:)


Muutaman joulukukka-asetelman olen tuossa tuusannut. Meijän miesväki on hajuherkkää porukkaa joten olen joutunut tyytymään joulutähtiin ja tuommosiin viherpuskiin. Jouluruusu ja hyasintti on kuitenkin mielestäni ne oikeat joulukukat, mutta hyasintti haisee ja se toinen varmaan syötäs täällä ja olen kuullut että se on tooooosi myrkyllinen, joten pakon sanelemana ihailen niitä vain kaupassa...sniiif..
öh, kärpässieniä on sitten tullut tehtyä taas muutama lisää....
 
Nyt täytyy rueta ihmettelemään löytyskö jääkaapista muutakin kuin palaneet valot.....

Kommentit

  1. Hih... täällä ollaan taas etusormi varoittavasti pystyssä. Joulutähtikään ei kuulu syötäviin kasveihin, saattaa aiheuttaa vaivoja sekin! Ja toimii muuten viherkasvina joulun jälkeen, ei sitä pois kannata heittää, punaseksi uudelleen saaminen on vaan taitolaji (ei onnistu multa). Kinkku on täällä pakastimessa oottamassa ja kuusi on laatikosa kun on muovia, mitään muuta valmista ei sitten olekaan. Kakskätisenä töissä vielä huominenkin ja sitten olis kaks huushollia siivottavana... hohoijaa!

    VastaaPoista
  2. Kaunis joulukoti ja ihana tunnelma. Hyvin näyttää onnistuvan yhdelläkin kädellä :) Ihana tuo tekemäsi kranssi. Ja oi oi, mitä kärpässieniä <3 Jouluruusu jäi meilläkin tänä(kin) vuonna kauppaan, hyasinteista ei ole mies napissut mitään, kun en ole kertonut joidenkin olevan tuoksulle herkkiä. Varmaan heti menisi tukkoon jos tietäisi ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina