Noin se sitten polkastiin joulukuu käyntiin. Minun joulukuu alkoi todellakin aika mukavasti kun pääsin joulumarkkinoille, jossa oli varmaan satoja käsityöläisiä myymässä ihanuuksia. Siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa! Minulla oli lapset mukana että aika meni lähinnä lapsia vahtiessa, mutta ainakin mukava joulufiilis tarttui mukaan- ja pikku-ukkelille ihana kärpässieni pipo:)

(Tästä ei nyt tullut ihan paraskuva....)
 
Ostin jo aikaa sitten hyllyn nettihuutokaupasta- ja viikonloppuna sain sen viimeinkin seinään asti. Siihen on kiva ripustella roikkumaan joulukoristeita ja mitä milloinkin. Sen enempää en juurikaan ole ehtinyt kotia laittamaan- ja ihan kauhistuttaa että pitäisi keretä tekemään jossain välissä jouluostoksiakin!:) Eilen muuten rupesin tekemään piparkakkutaloa- ja onnistuin hajottamaan pari seinää- joten siitä tais tullakkin aika pitkä projekti....... Saa nähdä tuleeko siitä samanlainen kauhutalo kuin viime vuonna.....:)

Ja viimeisenä kuva veljeksistä- ja laastarista sormessa:)
 
Parahinta joulukuun alkua:)

Kommentit

 1. Voi piÄniä ihmisiä, tosi pikkuselta näyttää tää isompikin mies vielä. Tota, kai ne oli niitä piparitalon seiniä, mitä hajotit? Mulle jäi vähän epävakaa olo tosta, että mitä seiniä... Pakkanen rytisee nurkissa, vaikka enää olikin -15, mutta ei silti mikään ulkoilukeli. Nyt ois kyllä kiva olla lomalla ja niin joo, voi se olla ettei tulis silti mitään sisällä tehtyä. Ehkä se on parempi kun on vaan töis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljeksille tuli 1,8 vuotta ikäeroa. Onhan se tuo isompiki pikku- ukkeli vielä pikkuinen, mutta ei enää tunnu niin vauvalta, kuin ennen tuota pikkuveljeä:) Täällä on -20 astetta- ja tuntuu ettei voi edes roskia viedä. Alkaa ihan oikeesti jo ahistaa nää seinät kun ei ulos pääse, että ei kovin kaukana se seinien hajottamien:) ( Hih, vaikka olihan ne ne piparkakkutalon seinät jotka hajos, yhtä karmee ilmestys ku viime vuonnakin.....)

   Poista
 2. Voih, älä ressaa joulunlaitosta (noh, lapsille vois tosiaan pari lahjaa ostaa), olet niin paljon kokenut tässä viimeaikoina, että anna aikaa itsellesi..mutta jos jaksat ja viitsit kotiasi laittaa, katselen kuvia mieluusti! =) Jaksuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä sinun viesteistä tulee aina niin hyvä mieli:) Kiitos niistä:) Kaksi pakettia on ostettu pukinkonttiin, että kyllä ne siitä pikkuhiljaa:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla