vauvakuumetta, joulukuumetta, sisustuskuumetta...jne

Kamalaa, miten tuo aika kulkee ainakin satasta kaheksankympin alueella! Eli törkeetä ylinopeutta! Minulla on enää viikko töitä ja sitten jään taas mammalomalle... Onko se niin että jokaiselta lapselta se 9 kk on aina lyhyempi aika?? (Neljättä ei siis uskalla edes ajatellakkaan....)

Tänään etsin vauvalle "kotiin tuonti"- vaatteet, ne minikokoiset nuken vaatteet jotka sopii päälle jonkun kaks viikkoa. Löysin siinä samalla kastemekon- joka oli sillon pakko saaha tuolle pikku isänälle...Se on kyllä edelleen ihan huippu!

 
Kirpparillakin tuli pyörähdettyä ja löysin tämän ihanan metallitaulun. Se jo vähän sai pienen joulukuumeen nostatettua...ja tuskin maltan odottaa että lumi sataa maahan ja pääsee tekeen tonttuhommia=D
 
 Älkää vaan kertoko mulle mitä tossa mainostetaan...se on mulla nyt keittiön seinällä...koska se sopii siihen...( Luultavasti se on joku peräpukamavoide mainos, maalaisromanttisesti espanjaksi;D )
 
 
Pikkutaaperoiden (pikku-ukkeleiden, koska olen lähes varma että mahassa möyrii pikku-ukkeli...) huoneeseen löysin kivat valokuvakehykset. Oli pakko laittaa molempien ultraäänikuvat niihin, koska ne näyttää ihan samalta niissä=D ....ja kun ei oo vielä tuosta toisesta kaverista muuta kuvaa.. Ja kirppariltahan ne, mistäs muualtakaan....??
 
 
Joo, siinähän se pitsi-ihanuus. Kastemekko, joka pääsee taas käyttöön. Siinä on myös mun aarre, eli vanha kehtoni missä minä oon joskus happipullon kokosena köllötelly. Äiti oli myymässä sitä jollekkin- ja viimehetkellä kerkesin sen käydä pelastamassa... Nyt valvon sitä kuin haukka- ja toivottavasti saan sen sitten joskus antaa omille lapsille....Sitä piti vähän maalata- ja vielä kun löytäis kivat pitsiset vanhanaikaiset lakanat ja sängynpäällisen..... Noup, ite en ossaa tehä.....=D
 
Ois kyllä pari muutakin raporttia, mutta säästämpä toiseen kertaan, niin ehkä saan aikaseksi päivitellä useemmin=D
 
c u later alligator=D

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla