Mammaloman tuunailut vol. 3.

Oho! Meillä täällä on ihan täys talvi! Just tultiin pulkkamäestä ja varpaat tuntuu jääpalikoilta...hrrr! Viimeinkin sain kaivettua talvivaatteetkin kesätelakalta (pakon sanelemana) ja jopa talvirenkaat vaihdettiin eilen (pitkän motkotuksen jälkeen). Eilinen vietettiin kolmistaan lasten kanssa kun mies lähti muuttohommiin kavereille..Minä tietysti ajattelin että laitan ompelukoneen illaksi laulamaan, mutta pah! Nukahin saunan jälkeen sohvalle (perussettiä). Musta on tullu niin mummo....

Jotain tuunailuja sain valmiiks perjantaina. Paitsi että taidan ostaa kokonaan uuden varjostimen tuohon lamppuun kun ei se vieläkään silmiä hivele...Mutta ihan ok. kolmen euron kirpparilöydöksi..


Tässä varjostin ennen tuunausta, vanhan valkoinen, muutamia tahroja..
 
Kullan värinen jalka. Yäks... Mutta tämä lamppu on aika iso, ja sellaista olen etsiskellyt edullisesti..
 
Tässä lamppu käsittelyn jälkeen. Jalka sai spreymaalikäsittelyn ja tuohon varjostimeen löysin varastoista vuosiluvun. Ajattelin pitsiä vielä lisätä, mutta taitaa olla jo liikaa....?
 
Kukka pääsi hyllynpäällistä koristelemaan kun muutti kesäkukka ruukkuun. Eka ajattelin laittaa noihin sinkkiruukkuihin parvekkeelle kanervia, mutta jäi sitten laittamatta....Ens vuonna ehkä...:)
 
Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla