Mammaloman maalaisromattisia tuunauksia:)

NONII! Tää oli sitte viimesen päivän töissä. Mikä tyhjyyden tunne kalvaa sydäntä... Täytyy siis rueta täyttämään tyhjää aukkoa...TUUNATEN!:)

Niinhän minä tyttö tein. Heti kun töistä pääsin, hakkasin naulaa, maalasin, ja laitoin miehen taas porailemaan. Tässäpä tulos...Ihan kivahan siitä tuli...Kirpparilta lahonnut ikkunanpoka, pitsiä (jonka tilasin joskus Villa 31:seltä), ja värittömät vanhat pyykkipojat sekä kirsikkana kakun päällä tietysti Joel Jyringin ihanat kortit (Sisustus Nostalgiasta). Noi kortit on niiiiiin ihania, ja varsinkin tuo pikkuisäntä muistuttaa hyvinkin paljon tuota omaa pikkupatua. Ihana!

Noista Joel Jyringin korteista sain vinkin tuolta Olipa kerran koti- blogista. Ihquja:)
 
 
Paikan poka sai eteisen seinältä, joka on jo pitkään kumissut tyhjää... Jotain muutakin sinne eksyi, mutta siitä sitten kun inspiraatio on vallannut...
 

Enkuli.....
 
Noh, seuraavan tuunausprojektin aloitin jo, mutta se tyssähti maalin puutteeseen. Huomenna siis jatkuu:) Löysin aika kauheen lampun kirpparilta- ja se on niiiiiin tuunauksen tarpeessa!

Näkyilemisiin siis.... terv: Mammalomalainen:)

Kommentit

 1. Nytkö se sitten äippäloma alkoi, voi sun kanssas! Mulla olis vielä viikko tätä omaa lomaa ja fiilikset on aikas hyvät. Isomman pikku-ukon pitäs tulla joku päivä pihapuuha kaveriksi, pienempi oli jo päivähoidossa viikonloppuna. Kun vois aina vaan olla tälleesti! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, teilläkin harrastetaan lapsityövoiman hyväksikäyttöä:) Voi mahototonta, joko se pikkunen on päivähoito iässä..??? Vastahan se synty!!!Aika menee kyllä liian nopeasti, mutta onneks me ei vanheta;) Hirvittää jo valmiiks että minkälaisena hermorauniona palaan "lomalta" töihin kun nuo pikku-ukkelit pistää tuulemaan yhdessä tuumin.....

   Et kait sää oo kesälomalla? vai mitä lomia se viettelee?

   Poista
  2. Tarkotin päivähoidolla, että oli päivän mulla hoidossa :D, alle vuodenhan se vielä on. Mie pidin pari viikkoa lomautusta, tekee päänupille hyvää välillä tuulettaa silleesti! t. ääreläskä

   Poista
 2. Tämä onkin uudenlainen käyttö vanhoille pokille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllästyn kaikkeen niin nopeeta niin on kiva kun noihin pyykkipoikiin voi sitten vaikka vuodenajan mukaan vaihdella kuvia:) (...Vaikka bruce willisistä:) )

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina