Vintin aarteet



Mulle siunaantu pitemmät vapaat ja kelitki näyttäis olevan kohallaan. Päätinpä kutsua parin viikon päästä ystävät saunomaan ja eli ihan pakko saaha tönöö asuttavaan kuntoon.

Nooooh, nostelin rempasta jääneitä eristeitä ja muuta sälää vintille ja tuli sitten mieleen että jos siellä onkin jotain aarteita mitä en oo löytänyt.........


Ja olihan siellä!!

Mä löysin vanhan maalauksen meijän tönöstä ja hittolaine! Sehä on ollu sininen!!...Siitähähän sitte istui päähäni ajatus... Pitäisköhän se maalata takasi siniseksi??



Naulasin taideteoksen tuvan seinään. Ehkä se löytää jonku fiksumman paikan tai jopa kehykset, mutta tohon paraatipaikalle mä sen nyt vasaroin hienosti kolmella naulalla ku meni vinoon😁

Sitte löytyi myös nää kaljapullot😁 Isoja ja komeita ovat...tyhjiä tosin. Siivosin hellanpäällisen ja siihen ne mukavasti asettui. Kesällä laitan kaikki niittykukat niihin tai ehkä kynttilöitä kun illat pimenee...


Tuvassa alkaa olla jo vähän kodikkaampaa ja tuli testattua mun viemäröintisysteemi joka toimii loistavasti. Siis putki joka johtaa ämpäriin, mutta ei tarvi ulkona tiskata mikä on hyvä kun sataa tai hyttysinvaasio iskee.


Tää meijän olkkari oli/on romuvarasto.. 

Nyt siellä mahtuu taas nukkumaan. Pinnat on ihan rouheella laudalla kun vielä tuumaan mitä niille tekisin. Tää on muutenkin tärkeysjärjestyksessä hännillä.


Mutta verhotanko oli tärkeysjärjestyksessä nro.1😁 Seitkyt' luvun sohvat piilottelin vilttien alle, kun tuo sinappisävy kirvelee silmiä.



Sitte yllätyyyyyyys, jotain tulppaanejakin on selvinnyt herkkusuu myyriltä! En edes muistnu millaisia olen istuttanut.


Huh, vielä jäi tekemätöntä hommaa, seuraavaan kertaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulppiinit

Eka hammas

Orvokkilandia