Kuisti


Pikapyrähdys möksälle. Ajatuksena oli siivota kuisti että mahtuu kulkemaan. Oli ihan täynnä multasäkkiä, laudanpätkiä ja rempparomua.


 Hommahan taas sitten karkasi lapasesta ja huomasin repiväni kuistin seinästä vanhaa pahvia ja levyjä... Nyt kuistin seinä on siis ihan laudalla... Tulipahan siivottua!

Sitten hoksasin että eihän meillä oo paikkaa mihin takit ripustaa kun meillähän on se eteinen(kin) vielä kesken. Muistin nähneeni liiterissä sileitä oksan haaroja ja nyt mulla on laukun paikka kuistin seinässä!


Mun pihan hoito vasta onkin erikoista puuhaa.. Tänäänkin hyökkäsin kuin tiikeri karanneen kulleron kimppuun joka piileskeli pitkän ruohon seassa liiterin takana. Kiikutin aarteen penkkiin talon eteen ja nyt toivotaan ettei ottanut nokkiinsa mun raakalaismaisesta elinympäristöstä sieppaamisesta.


Lidlistä eilen löysin vielä soman amppelikoukun mökin seinään, jos jonkun kesäkukan siihen laittaisin ovenpieltä koristamaan. Olen päättänyt että tänä kesänä rakas mummonmökkini saa ansaitsemaansa hoivaa ja huolenpitoa❤

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukori

Orvokkilandia

Lasten sängyn tuunaus operaatio