The mökki

Projekti "Leikkimökki" alkaa viimeinkin olla valmis. Mökki maalattiin perintisellä punaisella- mutta sitten sisätiloissa tapahtui taas se kuuluisa "mopon karkaamien lapasesta". Kun naapureilla sattu olemaan kaikkia ylimääräisiä maaleja ja minullehan toki kelpasi:)


Punainen tupa ja perunamaa..Huomatkaa remonttimies viimeistely puuhissa..Isäntä tärkiänä ruuvimeisselin kanssa kiristelemässä kuistin ruuveja:)


Ajattelin tosiaan maalata mökin perusvalkoisella sisältä, mutta kun tuota herkullisen väristä sinistä tarjottiin, niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Listat siis sai ylleen sinisen peiton ja seinälle rustasin sinisen satupuun. Lattia ja kuisti on marjapuuron väriset kun löytyi vielä ylimääräistä porrasmaalia. Lasten toiveena on vielä katon maalaus- ja siitäkin mulla tietysti on jo idea- mutta ihan pakko lomaillakkin välillä:)

Nyt on enää varsinainen kalustamien edessä. Täällä alkoi heti pyöriä Omituisten otusten kerho, joten hätäratkaisuna menee toistaseksi yksi muovituoli ja tyyny... Nollabudjetilla kalustamien vaatii hiukan pään raavintaa- mutta omalla tavallaan hauskaa:)


Tässä on meijän kolmivuotiaan kuva mellevästä säästä- ja oli kyllä niin hieno kuva taivaasta, etten raaskinut poistaa. Tässä ollaan muuten autossa ja matkalla HEVISAURUKSEN konserttiin! Räyh!


Siinäpä se mikälie MuffiPuffi. "Viimeinen mammuutti" kolahti ihan tällaiseen varttuneempaankin rouvas henkilöön, hih!

Jahas, ja ikkunan pesuhommiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla