Maalari maalasi taloa...pöytää ja ihan kaikkea..


Täällä sitä taas lomaillaan- johan on kesäkelitkin kohallaan- ja takinkin sai viimein jättää narikkaan! Maalipensseli on lomalaisella sutinu tasaisen tappavaan tahtiin. Kaikki lähti taas tuosta mun lupauksesta että tänä kesänä kalustan parvekkeen viimein kuntoon. Ihastuin tuohon polyrottinki tuoliin- ja yllättäen kun menin sitä toista noutamaan- sain kuulla että ne on koko Suomesta loppuunmyyty!! Siis niin mun tuuria!

Sitten kotiutinkin hobbarista nämä ihanat korituolit, mutta eihän ne sitte oikein sopinu pöydän kanssa yhteen.....


Pakkohan se oli taas tarttua valkoiseen maalipurkkiin ja leivinpaperista väsäämään tähtisabloonaa. Mutta kyllä tykkään ja kovasti! 

Saatiin muuten viimeinkin leikkimökki pihaan- ja se on kaivannut maalia pintaansa. Ihan parasta hommaa tuommonen maalaushomma arskan paisteessa- rusketus tulee ihan huomaamatta! 


Kukkatilanne on ihan karmiva tänä kesänä! Krassit on ihan säälittäviä ruipuloita ja ruusut ei kuki yhtään. Punainen ruusu joutu biojätteisiin kun ei näyttänyt elonmerkkejä, valkoinen luottoruusu yrittää jotain lehtee vielä kasvattaa. Onneksi ostin uuden vaaleanpunaisen ruusulin ja siinä on viisi nuppua! Jippii, ehkä saan vielä nauttia ruusuista tän kesän aikana??


Pakko vielä vilauttaa mun Kotkan tuliaista... Minun porotokka on kasvanu yhellä kauriilla:) Alesta irtos neljällä eurolla, aika huippulöytö. Lemmikkinä hirveen säyseä ja helppohoitoinen otus:) Suosittelen siis suuntamaan Hemtexiin, jos sorkkaeläinten kasvatus kiinnostaa (paitsi en tiiä onko kuitenki kauriilla kavio..??) 

Nauttikaahan arskasta! Parhainta kesää!


Kommentit

  1. Kyllä sillä sorkat taitaa olla... wikipedia ainakin näin väittää... ;) Ihana tuo sinun parveke.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina