Omenainen paakkelssi

 
Eilen tein viimeisen "äitilomapäivän" ratoksi omena/kinuski/tuorejuustokakun. Tarkoituksena oli viedä se työkavereille, mutta olihan sitä pakko maistaa:) Nyt sitä on jäljellä pari palasta..... aika laihat viemiset työmaalle;)
 
 
Ohjeen otin osoitteesta www.kinuskikissa.fi, ja suosittelen kaikille leipomisesta innostuneille hänen reseptejä. Toistamiseen leivoin kinuskikissan reseptillä- onnistuneesti! Omenoita olisi vielä pussillinen, ja pitäis niille keksiä vielä jotain...tähän kakkuun upposi vain 500g omppua...
 
Octoberfest tunnelmiin: Sarppa

Kommentit

 1. Nam,miten herkullisen näköinen kakku!! En olisi malttanut minäkään tuota kellekään kiikuttaa :) Mun blogissa ois sulle haaste,jos ehdit vaikka siihen tarttua ;)

  VastaaPoista
 2. Kakku oli kyllä ihan herkkua!:) Olen nykyään ihan kinuskikissa fani!:) Ooooih,Kiitos haasteesta, käyn heti kurkkaamassa kun saan pikku-ukot untenmaille;) (rupes jänskättään mitä sieltä löytyy!)

  VastaaPoista
 3. Maiskis... Mä en ole koskaan juustokakkua tehnyt, ajatellut kyllä usein. Silloin kun vouhkattiin hullunlehmän taudista hävitin liivatteet ja sanoin, ettei sellasta meille koskaan tule. Se on ollut vähän se syy kokeilemattomuuteen. Lauantaina kuitenkin söin liivatteella höystetyä juustokakkua pojan syntymäpäivillä, joten kai sitä itekkin pitäs...

  VastaaPoista
 4. Kokeile ihmeessä, todella slurps! Tää oli mun toinen tuorejuustokakku, valkosuklainen epäonnistui kun se liivate jäi jotenkin kokkareiseksi joten koostumus oli ällöttävä. Tämä taas onnistu täydellisesti- ja palas usko siihen että ehkä minäkin opin joskus leipomaan;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina