Kasveja

 
Perjantaina käytiin pitkästä aikaa Viherlandiassa, mikä on mielestäni aivan ihana paikka! Siellä on mahottomasti kaikkea ihanaa sistustushärpäkettä sekä tietysti kukkia ja kukka-asetelmia sekä vaaseja. Löytyyhän sieltä myös Iittalan outlet myymälä, mutta tälläkertaa en tohtinut edes mennä kurkkaamaan:)
 
Ihastuin tähän koristepaprikaan kun oli niin pirteän värinen..Syötäviä nuo suikerot ei ole...höh..
 
Haluaisin kovasti herttalyhdyn ja sen löysinkin Viherlandiasta, mutta yllätti minut hintalapulla...joten jätin sen vielä toistaiseksi muhimaan ajatuksiin- ja ens viikolla se ei tunnu luultavasti enää yhtään kalliilta:) ( edes joksikin joka viikon päästä on ruskeaksi kuivanut...:) )
 
 
 
Siitä lähtien kun hampsteri muutti taivasjoukkueeseen ajamaan juoksupyörää, ollaan käyty keskustelua uudesta lemmikistä... tai oikeammin siitä että lemmikkejä ei enää hankita... Niimpä päästiin kompromissiin ja hommattiin tämä kasvi.... Aika vekkuli tuntokasvi joka kosketuksesta vetää lehdet kiinni n.5-10 minuutin ajaksi. Ja "nukkuu" myös yöt lehdet supussa..
 
Näin härkittynä ei ole kovinkaan kummoinen ilmestys..? Nyt tämä kukka istuu toisinaan mm. sohvalta katsomassa telkkaria. Oikein hyvä ja hiljainen lemmikki:)
 
Hauskaa alkavaa viikkoa jok´ikiselle:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina