Spa:)

Hahaa, pidin sen lupaamani tauon wessa/kylppäripostauksista ja jatkan taas tutuksi tulleella aiheella:D  Ennen meitä ihastutti kylppärissä: amme, myrkyn vihree lattia ja ruskea kuviollinen tapetti sekä muovinen peili. Soooo 70´s.
 
Kaikista eniten ahisti se epäkäytännöllisyys kun ei mahtunut missään kuivattamaan pyykkiä, tai laitettua purkkeja piiloon...Eikä myöskään ollut kuin yksi pistorasia- ja sekin pesukoneelle...
 
KYLPPÄRI ENNEN REMONTTIA:
 
KYLPPÄRI JÄLKEEN REMONTIN:
 
 
Nyt ammeen tilalla on suihku ja sitä ympäröivät ovet, jotka aukeavat molempiin suuntiin. Toisella nurkalla on pesukone (josta en viitti ottaa kuvaa kun sekin on menossa vaihtoon...). Allas jäi vanhalle paikalle, mut sen alle tuli laatikosto. Heti tuossa altaan vieressä on ovi.
 
 
 
Toiselle seinustalle tuli korkea seinäkaappi, johon saa pyykinpesuaineet ja pyyhkeet piilotettua- ja kodinhoitoyksikköni. Tason alle haaveilen hienoja pyykkikoreja kunhan ne jostain löydän. Pistokkeita tuli lisää viisi!
 
 
Jostain syystä kone heittää tän kuvan aina väärinpäin...mutta ehkä tästä jotenki saa selvää mitä tää esittää...? Henkkamaukasta löytyi myös tämä kiva lattia pyyhe, eli se turkoosi/pinkki linja unohtui täälläkin. Kylppäri kaipaa vielä nurkkahyllyä pesuaineille, koukkuja, lyhtyjä, pyykkikoreja ja kaikkee muuta kivaa sälää;) Nyt yks rupee hepuloimaan lattialla, joten täytyy lähtee äippähommiin!
 
Parahinta viikonalkuva kaikille!

Kommentit

  1. Mua pelottas, jos suihkusta aukeis ovet molempiin suuntiin. Eksysin perkele kumminkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha:D Voip olla ettei ne ovet aukee enää mihinkää suuntaan ku raahaan tuohon sellasen 9kg pesukoneen eteen pönkäks:D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina