Hotelli Helpotus

Päivittelyä pitkästä aikaa! Oli aikamoinen homma siivota luukku asuttavaan kuntoon remontin jäljiltä. Remontti koski koko asuntoa kun vaihdettiin väliovet samaan syssyyn. Pöly otti viikkokausia ennen kuin laskeutui. Tuntui aika toivottamalta urakalta kun heti siivouksen jälkeen oli sama kerros pölyä joka paikassa..
 
Noh, lopussa kiitos seisoo- ja nyt alkaa se sisään ajaminen!:) Muistatteko kun vouhotin sen pinkin ja turkoosin sisustuksen kanssa vessassa ja kylppärissä...?? Eipä se koira karvoistasa pääse, vaan kompastuin henkkamaukan valkoisiin saippuapumppuun ja purtiloon ja siitähän se idea sitten lähti...
 
 
Nää on henkkamaukka homesta. Aika ihkudaat, mutta oottelin niitä jokusen viikon ja sitte prkl pumppupullo oli RIKKI! Mikä pettymys! Ei ku pistää se takas ja ootella taas muutama viikko ja sitte tulee lappu että tuote on valitettavasti loppu...MRRR!
 
 
Tämmönen meikkaajan unelma (ja rapulaisen painajainen) löytyy vessasta purkkeineen päivineen. Oli kivempi ku muistin ku en enää muistanu mitä oon menny tilaan.....
 
 
Allas on valumarmoria ja parhautta on noi laatikot jotka syö mielettömiä määriä turhaa roinaa! Välitilan kaakeleista tykkään kovasti. Ei kuvassa näy mutta on kivat kohollaan olevat ja ladottu tiiliskivientyyliin. Tää oli sellanen paniikkiratkaisu jonka päätin latomista edellisenä iltana:) Eka haaveilin sellasta harmaa/musta/blingbling marmorilaattaa...
 
Meiltä puuttuu edelleen koukut ja se vessapaperiteline.. Siksi pyyhe roikkuu suihkussa kii... Koukut oon jo päättäny, mutta ne on vielä kaupassa. Pyyhe henkkamaukkis homesta. Ne oli ehjiä;)
 
 
Ah, rakas vessanpönttö. Sitä oppii arvostamaan kun elää ilman sitä. Se on ihan käyttäjäystävällinen, vaikka ei oo enää arabiaa.. On kuulema ekolookinenkin;)
 
 
Hana josta tulee vettä. Oraksen vega, ihan hyvä hana. Ei kastu housut, niinku edellinen välillä suhhuutteli vieraitten yllätykseksi;)
 
 
Ja ihan muistin virkisykseksi vanaha vessan sisustus. Huomaa ihana tapetti. Sori ku kuvat on niin huonoja. Tuo vessa on sellanen koirankoppi ettei sinne mahu kuvaamaan;) Vielä pöntön päälle haikailen hyllyjä ja koreja sekä ehkä jotain hauskaa mietelause kylttiä...
 
Alkaako jo kyllästyttää nää mun vessa päivittelyt? Lupaan seuraavalla kerralla jorista vaihteeksi jostain ihan muusta, hih!
 
Hauskaa viikonlopun jatkoo kaikelle kansalle, erityisesti Jukka Pojalle jota oisin halunnu mennä kattomaan Suomipop festareille:D ( Sehä varmasti lukee tätä blogia eli terveiset menee taatusti perille;) )
 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla