Parveke elämää ja elämöintiä

 
Huh, siivouspäivä melkein jo onnellisesti ohi! Sain siivottua parvekkeenkin ja tyhjennettyä vessan siihen kuntoon että remppamies voi hakata säpäleiksi kaikki,IHANAA! Sama pitäs vielä tehdä kylppärin puolella mutta pitää vähän aikaa kerätä voimia. Huomasitteko että mummon mehustuspenkki joutui ulos, mutta ihanominpikkukätösin oon ommellu siihen pehmusteen. (Ei kestä lähempää tarkastelua...).
 
 
Ruusuja on tätä nykyä kolme. Tuo yksi on se ruukkuruusu joka sisällä meenas kuolla käsiin, mutta ulkona se on ainakin pitänyt lehdet:) Muuten kukkia en juurikaan viitsinyt laittaa kun en niitä ole hoitamassa...
 
 
Meidän parvekkeella asuu myös delfiinejä ja palloja ja ja ja....
 
 
Ruususuun blogissa on tehty aivan ihana lastenkahvila, ja haluaisin meillekkin tehdä sellaisen ihanuuven. Meillä ei vaan oo yhtää nurkkaa vapaana, joten kyhäsin tuollaisen väliaikaismallin parvekkeelle, jos siitä saatas joku leikki irti. Meenasin tehä autokaupan, mutta perheen 9 vuotias tyttökin saattais tykätä kahvilasta............ Sitä paitsi tästä kahvilasta saa myös autoja!:D Kahvilaa täytyy vielä virittä lisää, on vielä toistaiseksi vähän askeettinen, mutta täytyy ensin kattoo innostuuko nää kaverit tästä, vaan jatketaanko vaan perus hippaleikkejä.....
 
Hauskaa viikonloppua!
 
terkuin: Sarppa ja kesäkahviloitsijat


Kommentit

  1. Ihana tuo kahvila :) Täytyy tulla piipahtamaan kahvilla jahka evakosta kotiudutte, ja samalla sit tsekkaamaan teiän uus hieno kylpylä :)
    terkuin viime syksyn morsian täältä toiselta puolelta jkl:ää ;)

    VastaaPoista
  2. Hih hii! Tervetuloa, Pate pistää kahavit pihiseen kesäkuppilassa:D Piti monta kertaa tulla piipahtaan mutta niihä tuo aika taas katos ku pieru saharaa;) Ps. Ota pyyhe mukaan ku tuut niin pääset testaan kylpylän:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten sängyn tuunaus operaatio

Jouluinen kukka- asetelma

Joulujuhla