Kesämeininkiä

 
Huh hellettä! Nyt on kesä parhaimmillaan! Kukat kukkii ja luonto on runsaimmillaan. Uimaranta reissulla löytyi vaikka mitä kukkia ja olihan niitä napattava maljakkoonkin. Kyllä elämä on ihmisen parasta aikaa;)
 
 
Meidän taloyhtiön pihassa kukkii kielotkin. En kehannut enempää rankasta niitä maljakkoon. Näistäkin onneksi lähtee aivan huumaava tuoksu.
 
Tervetuloa Jamie Oliverin keittiöön! Rakastan basilikaa salaatissa ja pizzassa. Pitäs pistää parvekkeelle yrttiviljelmä, mutta luulempa että se ois mennyttä isännän hoidolla kun takaisin evakosta tullaan...
 

 
Tytölle onnistuin metsästämään Minnen sängyn torista, jo jokin aika sitten. Se on kyllä aika ihana, mutta vähän hankala pedattava ja ehkä vähän liian matala tollaselle yhdeksän vuotiaalle rotjakkeelle:)Näitä kun löytäis vielä mustana pojille niin olisin kovin onnellinen.  Tyttö rakastaa nalleja ja eläimiä- ette usko miten paljon ihminen voi omistaa pehmoleluja......ja miten täyteen varaston niistä voi saada..!
 
 
Muutama ruusutyyny piti ommella lisää kun noita kankaita lojuu tyhjän panttina kaapissa. Tuo vihreä ruusukangas on muuten se, jonka ostin jo viime kesänä...Tyynyliinojahan siitä lopulta tuli..Ylläri!

Kommentit

 1. Meillä ei ihan vielä kielot kuki, mutta ei luulis kauaa joutuvan odottamaan. Eilen oli vaatimattomat +31 varjossa. En sano mitään, viimekesän valitin sateesta :) Mä olen kääntänyt kasvimaan, mutta mitään en oo istuttanut taikka kylvänyt. Laiskamato!

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, nyt ei valiteta ku on kerranki lämmin! Minäki nautin tuon pitkän raskaan talven jälkeen ja mikä parasta ei tarvi kärvistellä töissä! Oi sinua onnen poikaa kun sinulla on kasvimaa! Elä soimaa ittees, kyllä sitä ruokaa onneks kaupasta saa:D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina