Kylppäriremontista haaveilua..

Päivittely on pysynyt edelleen harvana, kun on mennyt tuo aika yhtä aika isoa projektia tuumaillessa ja kaappien siivousta toteuttaessa. Mulle on iskenyt ihan mahdoton roskiin nakkelemisvimma. Miten kamalasti turhaa kamaa sitä tulee säilöttyä nurkkiin!

Joku on varmaan joskus ihmetellyt miksi en oo esitellyt kylppäriä tai vessaa. Siihen on varsin hyvä syy:) Ne on täysin alkuperäiskunnossa eli seitkyt´luku on siellä valloillaan. Se tarkoittaa meillä sitä että, lattia on myrkynvihreetä muovimattoa, seinät ruskeaa muovitapettia ja kaiken kruunaa iki-ihana amme! Nyt käsillä olisi sitten kylppäriremppa. Huojennuin ihan valtavasti kun sain tietää, että kosteutta ei kylppäristä löydy ainakaan tämän ensimmäisen mittauksen mukaan!

Nolous...

Uuuuh, ihana tapetti!:)
 
Nyt suunnitellaan, että kuka palkataan hoitamaan urakka ja mielellään avaimet käteen periaatteella koska tällä jengillä remonttia on mahdotonta tehdä, saatikka elää sen keskellä... Punaisena lankana on saada kodinhoitotila ja pesutilat samaan syssyyn. Valkoista isoa laattaa seinälle ja tummaa harmaata lattialle. Suihkukaappi nurkkaan, pesutorni ja paljon paljon säilytystilaa korkealle, ettei lapset yletä purkkeihin:) Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus. Ei jalkoja kalusteisiin, että voi laskee vettä lattialle ja kuurata:) Tämmöiset ajatukset pyörii mielessä ja unissa..

 
 
Tällaisen värimaailman ja tyylin haluaisin. Väriläikkiä vois tuoda sitten pyyhkeillä, koreilla ja muilla esineillä. Paksut, koristeelliset hopeiset pokat peiliin. Sillä pitäähän sitä jotain bling blingiä olla:) Kuva on lainattu netistä... Vessanpönttöä ei meille tule kylppäriin ja meidän kylppäri on korkea, joten säilytyskaapit sinne seinälle... Pähkinän sävyinen työtaso tulisi myöskin ja muutenkin jotain pähkinää tulee luultavasti myös allakaapin tasoon, niin on samaa sarjaa muun asunnon kanssa..Kamalasti pitää ottaa asioita huomioon ja budjetissa olis myös kiva pysyä...
 
 Näihin seitkyt´luvun tunnelmiin: Hauskaa viikonloppua!:)

Kommentit

  1. Kuvissahan nuo uudet näyttää aina niin vau-jutuilta, mutta... todellisuudessa kenenkään kylppäri (tai keittiö) ei oo niin valtava, kuin ne kuvauspaikat! Ainahan uus silti on uus!

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on. Onneks on tullut tehtyä sen verran tuota remppaa, että ei enää viedä ihan lieassa ja pompi pumpulissa:) Tuohon meijän nykyiseen, ihan mikä tahansa on kyllä parempi. Siellä ammeen alla on varmaan jotain raatoja kun ei pääse kunnolla siivoon, ihan sääliks käy sitä reppanaa joka ton ammeen joutuu irrottaan....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina