Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ystävänpäivä on minulle rakas päivä. Sen lisäksi että, on kiva muistaa ystäviä,me vietämme hääpäivää!<3

 
Tänään vietämme neljättä hääpäivää, ja miten nopeaa tuo neljä vuotta on hujahtanut. Ystävänpäivä alkoikin aika ihanasti kun järjestimme äitiporukalla kerhohuoneeseen oman "perhekahvilan". Jokainen toi jotain syötävää ja juotavaa mukana, ja olipa joku leiponut kakunkin! Mahtavuutta<3 Nam nam! Miehelleni ostin hierontaan lahjakortin häälahjaksi ja huomenna mennään syömään melkein kahdestaan. Vauva on tosin otettava mukaan, mutta luksusta kun harvemmin yhtäaikaa päästään mihinkään=)

Muuten blogini on ollut vähän tauolla,kun ei ole innostanut oikeen mikään. Tarkoituksella olen viettänyt mahdollisimman vähän aikaa kotona, kyläillyt ja ulkoillut ihan urakalla. Nämä neljä seinää alkoi kyllästyttää siinä määrin että blondin ratkaisu oli tietysti maalata ne! Se spontaani ratkaisu, on sitten vienytkin melkein viikon ajan kaikki illat...että ei se ollutkaan niin nopea homma kun taas mielessäni olin kuvitellut...Mutta tykkään raikkaammasta ilmeestä, ja laittelen kuvia vähän myöhemmin.

Ystävänpäiväkortteja innostuin värkkäämään, ja tässä parista kortista kuvia. Toivottavasti ne kolahtavat tänään postilaatikkoihin;)

Kommentit

 1. Iloa, riemua, onneakin vähän mahtukoon Ystävänpäivääsi tähän ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirrän pahviin sydämen,kauniin,herkän,punaisen. Sulle ystäväni annan sen,kera halauksen lämpöisen<3

   Poista
 2. Ystävänpäivä on joka päivä :) Ehdein jo vähän kaipailla, kun olit aikas pitkään täällä hiljaa! Meillä vietetään ns. talvilomaa, eli on vielä kiiruumpaa kuin arkena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tahtoo aina käydä että loma kääntyy stressin puolelle:D (mun mies on varmasti sitä mieltä kun keksin sille aina hommaa loman ratoksi;) )

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina