ruusutarhan kuulumisia


Arki on palannut! Tytär aloitti taas koulu- urakan ja pikkumies oli ekoja päiviä päivä hoidossa. Kaikki kerrankin on mennyt kuin strömsössä=D ( äkkiä puuta koputtelemaan). Noh, juuri kun paluu arkeen on tapahtunut ja se on lähtenyt jopa sujumaankin, tällä alkoi KESÄLOMA!!


Kesälomalle onkin luvassa häähumua, ja ystäviä. Tekemisestä siis ei ole pulaa edes lomalla! Eilen juhlittiin polttareita ja löysin aivan ihanan sisustuskaupan ja muutenkin tunnelmallisen miljöön esim. juhlille ihan vahingossa... Polttarisankarin ohella tuli sitten kuvattua maitotonkkia ja seiniä=D Siitä ehkä myöhemmin enemmän koska ajattelin palata takaisin sinne paremmalla ajalla tutkimaan paikkoja.

Sattu muuten aikamoinen kommellus polttareissa kun ajelin perheauto Yariksella polttariporukan kanssa ehkä vähän liian suurella tilannenopeudella töyssyyn ja siitä kuoppaiselle hiekkatielle.... Auto lensi kuin ralleissa ja hirveeeeee pörinä ja kolina rupes kuulumaan auton alta. Ei ku auto vaihtoon kesken reissun... Auton pohjasta irtos melkein koko pakoputki härdelli- ja oli aika mielenkiintoista ajella hätävilkut päällä kotia sillä ralliautolla...Onneks se oli jo iltamyöhään....=D


Parvekkeen ruusutarha on nyt kauneimmillaan. Uusi tulokas innostui kukkimaan ja se on kyllä ihana!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina