Kaikkea mahollista ja mahotonta

SIIS APUA! Mä oon viikon päästä Italiassa ja minua vähän jännittää... Äiti lähtee suureen maailmaan....Ah, mä nään jo silmissäni ne pastat ja pizzat ja miten juusto valuu suunpielistä... Kyllä, oon menossa sinne syömään- ja sitten mahu enää lentokoneeseen=D

Täällä ei juurikaan ole ehitty sisustelemaan, siivoomaan kylläkin. Tää kaatopaikka leviää nimittäin sen 100 kertaa päivässä, ja olen pistänyt merkille että meillä siivotaan oikeesti kolme kertaa päivässä! Kaikki tavarat on kylläkin taas levällään nano sekunnissa (onko sellainen aika olemassa?). Meillä löytyy kastelukannua sohvalta, tyhjää voirasiaa sängyn alta, avaimia lelulaatikosta ja rintaliivejä vessanpöntöstä...Normaalia? Kyllä, meillä se on=D Sisutaminen alkaa olla jo epätoivoista, jouduin viimeinkin taipumaan ja ostamaan uuden kolmikerroksisen kuivaustelineen ja eihän se mahu mihinkään piiloon. Yhtä kaunis sisustuselementti kun kahvakuulat olohuoneessa vai mitä tykkäätte??

Noh, jotain ruusujuttuja on jokatapauksessa tarttunut käsiin tuolla kulkiessani. Ruusukello oli pakko napata kun oli niin halpa ja nätti=D Kauheeta mekkalaa se kulkiessaan pitää, mutta saa anteeksi ku on niin kaunis. Nuo ruusu peltiastiat (?) siis kaks niitä on, löysin kirpparilta, mitään käyttötarkotusta ei luonnollisesti ole, mutta hienosti ne on ruennu kerään sisäänsä kaikkee tavaraa; tutteja, nappeja ja pet shoppeja=D Eli niitä ilman en ois selkeestikkään pärjänny=D!



Ruusuja siellä...

ruusuja täällä....

Jos nää maalais valkoiseksi...ja hiois kuluneeksi.........?

Kommentit

  1. Moon niin vihree sun tulevasta reissustas, että aattelin etten ikuna enää kommentoi mitään.... Mut jos kuitenkin, ja oikeesti pirun hauskaa ja rentouttavaa reissua! Ja kyllä noi vaatii ehdottomasti valkoista maalia ja kuluneisuutta.

    VastaaPoista
  2. Kuuleppa Äärelän fammu, pakkaa sinäki kapsäkki ja lähe völijyyn!=D Saatais koko tienoo sekasi=D Ja onneks et nyt sentäs hyljänny minua;D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

yölamput

Tulppiinit

Eka hammas