Wanhaa tawaraa ( enkä tarkota nyt itteeni=D )


Lautashyllyn uusin asukas.Täytyy pian ostaa isompi lautashylly=DUusia aterimia ja vuokia...Tarpeellista tavaraa.....


Siis ennen näihin on nähty oikeesti vaivaa... Kauniita.....


Katkaisen pitkän radiohiljaisuuden viimeinkin! Täällä kartanossa on tapahtunut niin paljon, että yksin kertaisesti en ole kerinnyt kurkkimaan edes blogiini. Tarkemmin sanottuna, en juurikaan ole kerennyt aikaa kartanossa viettämään vaan järjestellyt synttäreitä, vappua ja tehnyt töitä enemmän kun jaksaisinkaan. Kartanossa oli myös vieraita neljä päivää- ja itse emäntä loisti poissaolollaan..=D

Eilen lähdin pakosta kirpparille anopin kanssa. Minähän en ollenkaan ole kirppareiden ystävä=D Siis mahotonta sitä rahan menoa! Olisin löytänyt vaikka mitä ihanaa mutta oli pakko taas vähän hillitä itteeni..( koska jiiiihhhaaaaa, enää kaks viikkoa ja tää karistaa Suomen pölyt jaloistaan!!!) Vanhoja lautasia ja ruokailuväineitä oli ihan mahottomasti myytävänä...ja muutamat oli taas pakko ottaa mukaan.( tekis mieli lähtee tältä istumalta keräämään ne loput talteen...).

Kävin viimeinkin hakemassa ruusunkin talvehtimasta ja olin niiiiiin onnellinen kun siinä todellakin oli vielä vihreetäkin oksaa. Meenasin laittaa siitä koodia, mutten kehannu kahta kukkapostausta pistää peräkkäin, joten hänen kuulumisiaan hiukan myöhemmin=D ( ...jos en saa sitä tapettua tässä välillä..) Siihen asti heipsan ja hyviä vointeja kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina