torstai 25. lokakuuta 2012

Mammaloman tuunailut vol.2

Joo-o, mammaloman tuunaukset jatkuu täällä. Silmät maanisesti loistaen käyn pikkuhiljaa läpi kaikki paikat ja eilen oli taas vuorossa eteinen ja naulakot. Siirsin vessasta romulaatikot naulakon päälle, kun tuntuu että kaikki on aina hukassa. Katotaan toimiiko nuo nimikoidut laatikot.......

Uskomatonta, mutta aivan totta, tällä hetkellä naulakossa roikkuu vain yksi takki- kun en ole kerennyt hakea vielä talvitakkeja varastosta- ja muita aikuisia ei ole kotona... Normaali tilanne kuitenkin on että naulakossa säilytetään kaikkea mahollista maan ja taivaan väliltä...
 
 
 Sitten maalasin olutlaatikon, jonka sain työpaikalta. Se on lojunut missä milloinkin- ja ruman värinen kun oli, ei oikeen miellyttänyt meikälaisen silmää.. Valkoista maalia ja avot: nyt se ainakin menee kenkätelineenä/ korina vähän aikaa... Maali loppui taas kesken joten se on maalattu vaan osaksi...:) Vähän säälitti nuo hienot vaakunat ym...mutta yritän pelastaa ne paremmin kun löydän pienen siveltimen...:)


Reunat töpöttelin (miehen pesusienestä leikatulla palalla (älkää kertoko sille:) ) mustalla askartelumaalilla että näyttäis "vanhalta"
 
 
 
Tuunasin sitten koko blogin ulkonäköäkin samalla. Viimeinkin sain sen onnistumaan, eikä loppujen lopuksi ollut vaikea homma kun keksi mikä siinä mättää... Eihä siinä menny ku vuosi:) Pikku-ukkelin ulkonäkökin muuttui, kun illan ratoksi otin sakset esiin... Nyt se näyttää jo ihan isolta pojalta kun on lyhyempi tukka...awwwww! Yheksi päiväksi siis ihan o.k. tuunaussaldo: naulakko,laatikko, blogi ja pikku-ukko:)

Tuunailemisiin!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti