marsipaanikissoja ja juhlaa

Radiohiljaisuus katkeaa... Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Viikonloppu meni hirveällä kyydillä- hulinaa riitti juhlimisen ja töiden merkeissä. Nyt sitä ollaan uudella vuosikymmenellä ja pari uutta ryppyä varmasti ilmaantui silmien alle- ja ainakin hyvin mustat renkaat kun meni meikäläisellä tuo kello ihan sekaisin. Nyt on pari vapaapäivää aikaa saada silmäpussit levättyä pois, ettei niihin vallan kompastu..

Lauantai aamu alkoikin mukavasti kun perheeltä sain ihanan korin; jossa oli hampurilaisia, pullaa, kukkia, sukkia, sisustuslehti ja itse korikin oli kaunis..Seuraavaksi minut yllätettiin töissä, kun soitettiin aikasemmin töihin kiireen takia ja siellä odottelikin ihanat työkaverit ja maistuva kakku=D ... Ja tänään piti tietysti jatkaa herkuttelulinjalla kun ystävä tuli kaakkukahaveelle. Kokeilin marsipaanista muotoilla koristeita, ja se oli hirveen mukavaa. Marsipaani loppui luovuusvimmassa kesken kun ajattelin kissaperheen muotoilla.

Sitten ruetaankin seuraavia juhlallisuuksia miettimään, kun lupasin ystäville järjestää kasaribileet! Eli nää juhlat kestääkin monta viikkoa..hih hih=D -Ja minä kun kaikille sanoin etten juhli!- Yeah right!



Marsipaanikisuliinit

Kahvipöytää


Nyt minullakin on kevät=D Kukat vähän kerkesi nuutistua ennen kuin kerkesin kuvan napata.


Ämpärin uusiokäyttöä. Työkavereiden taidonnäyte=D

Kaks´kymmentä kynttilää!

Matkalaukkuakin kerkesin vähä tuunailemaan, hyvin hellästi...mutta siitä uutisia hiukan myöhemmin=D

Kommentit

  1. No onnea täältäkin! Tuo kruunu on kyllä... no piste iin päällä?! Hauska!

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vain=D +prinsessaniiaus+ Ikää tulee lisää mutta ei sitä kyllä viisastu yhtää..!=D Tuo kruunu on kyllä ihan huippu!Pisti hihityttämään=D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

yölamput

Tulppiinit

Eka hammas