perjantai 20. tammikuuta 2012

Matkalaukku elämää

Tänään väsyttää niin vallan vietävästi. Pikkukakkoselle ilmaantui näppylöitä, joista varmaanki kehkeytyy vesikelloja- eli vesrokko nro.2,jiiihaa!

Mitä ihmettä?! Kävijälaskuri on hypänny tuhat luvulle! Ja tuhennes kävijä oli Jenny tuolta Shabby Chic- maalausta ja muuta blogista. Käykäähän kattoon miten ihania juttuja Jenny siellä on puuhaillut=D Kiitos kaikille vierailijoille sekä lukijoille. Lämmin kiitos myös ihanista kommenteista, niistä tulee aina niin mukava mieli=D On ollut myös hirmuisen kivaa tutustua uusiin ihmisiin=D
Pitääskö tässä vaiheessa jotain arvontaa pistää peliin?? Kattelen jos vaikka löytäisin jotain jännää =D


Nyt sitten on käynyt niin että matkalaukku on melkein pakattu! Tämä ihanuus saapui tänään- ja tässä on todella sitä ajanpatinaa ( ja sisällä taitaa olla ehtaa hiiren kakkaakin, en oo vielä oikein uskaltanut kurkistaa..).
En ihan tiedä vielä pidänkö tämän tällaisenaan vai tekisinkö sille jonku muodonmuutoksen. Saa toistaiseksi olla oma ruosteinen itsensä=D Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!


2 kommenttia:

  1. Ihana aarre! Muistelen, että meilläkin saattaisi mummolan vintillä olla sellainen vanha vanerilaukku, pitää varmaan hilata se kotiin jotain asetelmaa varten...

    VastaaPoista
  2. Mummolat on oikeita aarreaittoja!=D

    VastaaPoista