Väliseinän purkua ja flower power


Elokuu, koulut alkavat. Täällä on ostettu reppua, kyniä ja kumeja jo kovalla töhinällä. Meillä on ekaluokkalainen ja pientä stressiä on havaittavissa. Pojan kanssa tämä on aivan erilaista kun aikoinaan tyttären kanssa. Tytär oli aivan tohkeissaan ja pojua taas ei vois vähempää kiinnostaa koko touhu😁

Täällä eletään rallien jälkeistä aikaa. Helle on verottanut voimat, ei jaksa mitään ylimääräistä. Mökillä kävästiin eilen ja huomasin että kaivosta loppuu vesi! Kukkien kastelu kävi hankalaksi. Jouduttiin ajamaan järvestä kasteluvedet. Kaksi saavia kannoin kukkasielle vettä ja silti multa oli pohjia myöten ihan kuivaa... En olisi uskonut sanovani tätä mutta toivon että sataisi jo kunnolla!


Mökillä rakentamisen sijasta rikottiin. Hajotettiin koko väliseinä pois ja ihan hyvä tila jäi tulevalle portaikolle. Olen päätynyt maalaamaan tuon ovien välisen seinän. Vielä kuitenkin auki on että ottaisiko pahvit ensin pois vai ei... Helteessä ei kroppa eikä ajatus toiminut. Päätä särki ja vapisutti- oli paras lähteä kotiin varjoon.


Uskomatonta että kukat elossa vielä vaikka kasteluväli on aina vähintään viikko. Keväällä kasvattamani asterit palkitsee aivan uskomattomilla satuväreillä. Ne näytää ihan muovikukilta kun ovat niin karkinvärisiä. Myös malva oli tehnyt kukkia ja salkoruusu komeat lehdet. Ehkä nekin jo ensivuonna kukkivat. 


Kivikkopenkki on surullinen näky. Patjaharso nuutistunut. Ainoa joka näyttää kuivuudessa selviävän on maksaruoho. Uutta suikeroalpia lisäsin penkkiin ja kellokukkaa pariin muuhun penkkiin. Krassit ihan surkeita, muutama kukka kuitenkin ilmestynyt.


Kehäkukka oli tehnyt ekan kukkansa ja hajuherne on oikea puska mutta kukkia ei ole vielä lainkaan. Tämä villiviidakko on mun terapiaa ja onnenlähde. En varmasti koskaan kyllästy kukkasiin. Ihana vaan ihastella ja hämmästellä mitä milloinkin nousee mullasta.

Kukkaterapiaa kaikille ja nautiskellaan pimenevistä illoista❤

Kommentit

  1. Mukavan tuntuinen bogi täällä. Jään mielenkiinnolla seuraamaan remppaasi. Purimme muutamia vuosia sitten saaristotuvastamme myös väliseinää, ja kyllä avartui! Kiva jäädä seuraamaan myös muitakin touhujasi. Uusi lukija siis ilmoittautuu. Terveisiä saaristosta!

    VastaaPoista
  2. Oi, ompa kiva kuulla🤗 tervetuloa❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina