Mökkiprojektin lähtötilanne


Villa Puna-Ailakki ensisilmäyksellä, aika tarkkaan vuosi sitten. Lattiassa tuvassa oli surulliset pinkopahvit. Seiniltä ne oli poistettu edellisen omistajan toimesta. Muutenkin tupa oli aikamoinen kaaos... Vanhoista huonekaluista olin kuitenkin innoissani!Eteisestä oli purettu lattia ja kävi ilmi että alajuoksut oli lahonneet. Ne oli vaihdettava. Yllättäen myös seinää piti repiä auki ja se muhan määrä oli jotain järkyttävää!

Edessä oli myös salaojitus tuon maakellarin puoleiselta seinältä, muuten mökki seisoo jalasten päällä.
Olkkarista oli poistettu pahvit seiniltä ja lattioilta. Minä revin myös katosta- mikä taisi olla virhe. Nyt sahanpurua tippuu katosta.. Mökissä on kiva tunnelma mutta olkkari on vielä lautavarastona...

Parasta on nuo kauniin väriset puulattiat ja suuret ikkunat. Hiljaa hyvä tulee...


Tässä koko kesäksi taas projektia. Tehtävää on niin paljon ettei tiedä mistä aina aloittaa. Tällä hetkellä missiona on nukkua eka yö mökillä ja saada tuo eteinen valmiiksi. 

Piha on salaojarempan jälkeen murakolla, mutta nyt tuo salaoja on, ja huomattava ero on jo nähtävissä. Tuo kellari ei hohka kosteutta. Lattia on jo valmis eteisessä mutta seinät on vielä tekemättä.

Lisää projektista seuraa! Kivaa viikonloppua kaikille!


Kommentit

  1. Kiva, kun jätit kommentin blogiini, niin tulin piipahtaneeksi tänne:) Onpa teillä ihana Villa ja aikamoinen projekti. Meillä on vähän vastaavia kuvioita tuon oman vanhan luotsitupana aikoinaan toimineen keaäpaikan kanssa. Pientä (?) puuhaa toisensa jälkeen 😁 tsemppihalit sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kivaa kun piipahdit❤ Nää remppaprojektit on siitä kivoja kun näkee heti kätensä jäljen👍😁

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina