Kirjahyllyn tuunaus
Lomalla viimeinkin aikaa heittää tavaraa menemään ja sortteerata huonekaluja ja tavaroita.
Vaihtaa huonekalujen paikkaa (ja todeta huonoksi ideaksi ja laittaa ne takaisin vanhoille paikoille..).

Mulla on nyt todella paha tarve päästä eroon turhasta roinasta. Lastenhuoneen lastulevyinen kirjahylly sai jo roskistuomion... mutta sitten päätin kuitenkin antaa sille jatkoaikaa...


Ylijäämä tapetista liisteröin kaistaleet taustalevyyn kiinni ja  hienoimmat pelastusajoneuvot esille.

Säilytystila pysyi ja lelut pääsi näytille.

 Ihan hyvä että vimmoissani säästin hyllyparan!Lelutkin käyvät sisustus esineinä lastenhuoneessa ja tuovat mukavasti väriä muuten kovin mustavalkoiseen maailmaan...
Sain mummolta perinnöksi "ameriikan arkun" , joka on vieraillut ihan jokaisessa huoneessa meidän huushollissa etsien paikkaansa. Se on ollut telkkaritasona ja kenkien säilytystilana eteisessä ja nyt se on poikien huoneessa toimittamassa pehmoleluvaraston virkaa.Erinomaisesti säilytystilaa.. I so love it!!

Lupasin enemmän väriä ja sitähän tuli lelujen muodossa! Nyt vasta tajuan miten tuo värimaailma on yksipuolistunut!

Kävin muuten eilen ilta-ajelulla ja taitoin 200 km matkan kesäyössä kuunnellen ysärihittejä. Vanhat CD- levyt saivat roskis tuomion mutta päätin ottaa ne kuitenkin autoon viimeiselle matkalle.

 Ehdottomasti jatkoon!

Hittibuumi 8 ja No Doubt jäi pysyvästi autoon, niin rattoisasti matka meni!

Kommentit

  1. Ihanaa kun sulla on taas tullut juttua :) Ja tuo amerikan arkku on kyllä sisustuselementtinä niin pop että se sopii ihan taatusti ihan mihin huoneeseen vaan :) Munkin koneelle päivitty ittekseen yllättäen tuo windows 10 ja kone ei suostu enää sammumaan muutaku virtanappia pitkään pohjassa pitämällä, ei siis sammu tuolta normivalikosta mistä yleensä, käynnistyy vaan uudelleen mokoma.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina