Parvekekausi avattu!


Viime kesä meni remonttihommissa ja parveke toimi lähinnä varastona. Tänä kesänä päätin pistää viimeinkin tuon varastotilan paraatikuntoon ja panostaa ensimmäisenä kunnon löhötuoleihin. Pitkän aikaa selasin noita polyrottinkikalusteita mutta kaikki oli melkein mustia ja isoja settejä- jotka ei tod. mahdu meidän parvekkeelle. Viimein löysin nämä Ashley- tuolit joihin rakastuin palavasti.

Parasta niissä on se että ne ei näytä muovilta- ja toi väri on ihana. Valitettavasti meijän family vagon Yarikseen ei mahdu kun yks tuoli kerrallaan ja sillonki piti pistää (selkänojat alas), eli pakko käydä hakeen toinen tuoli toisena päivänä- toivottavasti ne ei oo sillon jo loppuun myyty...Ois niin mun tuuria....Tosi kalseen näkönen tuo parveke kun ei oo vielä ku yks amppeli just ja tiedättekö on tapahtunut KATASTROFI!! Mun ruusulaiset ei ehkä selvinny kovakouraisesta mullan vaihdosta ja takatalvesta. Niissä ei ole havaittavissa mitään elonmerkkejä mun sydän on kuin raastinraudalla käsitelty. Niin monta vuotta yhdessä kesät kuljimme.... 

Muutosten tuulet muutenkin tuulevat. Yritän tehdä paluun vanhaan ammattiin ja jättää harrastukseksi ravintolahommat...mutta se projekti on vielä ensi askeleilla, mutta pitäkäähän peukkuja että tämä onnistuu:) Olis ihan uskomatonta tulla illaksi töistä kotiin, ossaiskohan sitä ollakkaa?? Vaan mihinkä koira karvoistasa pääsee??

Hauskempaa viikkoo teille kaikille- ja toivotaan että ne helteet tulis het huomenna takas ku mulla ei oo vapaapäivä;)

Kommentit

 1. Tosi kivat nuo tuolit!! Näyttävät romanttisilta ja mukavilta istua ja varmasti materiaalinsa vuoksi aikaa kestävät ja helppohoitoisetkin, kurvaa nyt äkkiä sinne kauppaan hakemaan se toinenkin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jotenki tuo parveke kutsuu löhöömään kun on hyvät tuolit. Tällä hetkellä vaan kuura valuu nenästä kun siellä hytisee- aurinkoo tänne ja äkkiä!:)

   Poista
 2. Täältä Iiiiiso peukku projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, täks juu:) Ois se vaan niin ihmeellistä olla oikee ihminen kun oon tehny tätä vuorotyötä koko aikuisikäni...:D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina