Mullinmallin ja mukkelismakkelis

Tulin pikaisesti postailemaan kuulumisia. Keittiö on viimeinkin maalattu ja vähän muutakin muutosta täällä on tapahtunut. Keittiöstä lisää kunhan olen saanut sen viimeisteltyä;)


Nostalgiassa oli ale ja kotiutin tämän ihanaisen kyltin vessaan. Oishan siellä ollu vaikka mitä muutakin ihanaa, mutta meenasin myöhästyä töistä niin kuljin liikkeen läpi silmät kiinni:)


Pytyn päälle olen ajatellut joskus laittaa hyllyt, mutta niitä vielä tuumailen.. Tyhjiötä paikkaa hyvin nyt tuo kyltti. Huomaatteks muuten että vessapaperi telinekkin vaihtui siitä läppäversiosta ihan tuohon perusmalliin...Ja hyvin on pyyhkinyt!:)


Lähikuva vessapaperirullasta;D


Pakko vilauttaa tätä ihanuutta, jonka sain ystävältä synttärilahjaksi. Yksi kuva siitä vielä uupuu siihen asti kun saan tuon yhden vilpertin käytettyä kuvauksessa.
Eräänä päivänä pistettiin oikein tuulemaan ja vaihdettiin tytön ja pojan huoneet. Tyttö kotiutu tähän "siniseen" huoneeseen nalleineen. Poika joutui violettiin huoneeseen ja rakennettiin sinne autokauppa, että tyttöfiilis vähä häviäsi.. Tiedossa siis varmaankin piakkoin tapetointihommia...?? Tämä huone on vähän pienempi kun siitä vie tilaa kaapisto. Se taas tytön mielestä on huippu kun saa vaatteet omaan huoneeseen.


Lopuksi vielä toivotan kaikille hyvää Runebergin päivää:D 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina