Kesäloma tunnelmia


Terveisiä kesälomalta! Pakkasta on yli kaks´kyt eli rannalle ei ole ollut asiaa paitsi avantouintiahan vois kokeilla! Ulkoilut olen suorittanut lähinnä ikkunasta ulos katsoen:) 

Loman aikana on ollut aikaa siivota ja shoppailla.Tiimarin alemyynnistä löysin viimeinkin kuvulleni kaverin. Tuo metallijalusta makso jonku huikeet 2 euroo. Synttäreitäki on taas juhlittu. Uusi vusirengas ilmaantui runkoon. Tuolla kuvun alla on vihje monesko vuosi se oli....


Jotenki mullekki on iskeny tuo tähtimania... Apua, mikä mua vaivaa!


Lue 23:D


Lomani ratoksi ostin maalipurkin... Väri voi yllätää kaikki...Jeep, valkoinen. Remontin yhteydessä poistettiin ovien päällä olleet ikkunat- ja ne oli vaan pakkeloitu päälle. Olihan sitten pakko viimein tarttua sudin varteen ja maalata loputki seinät valkoseks. Alunperin tapailin keittiöön hiekan väriä seiniin, mutta toi näytti ehkä enemmänki maitokahvilta??


Sain ultimaalisen idean maalata kolme tähtee tuonne oven päälle! Meneeköhän liiottelun puolelle......??


Lopuksi synttäriruusuja. Tulipa heti ikävä kesää ja ruusuja... 

Kommentit

  1. OnneWa, onneWa! Hitto että sä oot vanha jo :-D Ei vaaskaan, sillon joskus kun olin noin nuori, mietin olevani vanha ja rupsu, nyt en enää oo vanha, mutta rupsu kylläkin ja kun kattoo sen aikakauden valokuvia, niin jumaleissön ei olu edes silmänalus ryppyjä ja kitistä piti silti kokoajan. Mukavata pakkaspäivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina