Glögin tuoksuiset biletykset

 
Parin päivän vapaat takana- ja joululahjat ovat edelleen kaupassa. Apua, ja huomenna on viimeinen päivä lähettää joulukortit halvemmalla. Huh, pikkusen alkaa jo kiirettä pukata....
 
Tänään juhlittiin Vernerin yks´vuotis synttäreitä virallisemmin. Ajattelin vetää vähän pikkujoulutunnelmaa- ja pipariyliannostuksen vieraille....Tarjottavana oli glögipiparkakku/valkosuklaakakku, pipareita, glögi runsaalla kanelilla ja pullaa:)
 
 
Mielestäni oli huippu idea tehä piparkakkumuotin avulla iso tähti tomusokerilla keskelle kakkua-lopputulos oli karmiva! Kiille tietysti sulatti sokerin ja tähti ei ollut tunnistettavissa. Hätäratkaisuna heitin piparit niskaan ja kanelitangot kaveriks. Ja ikä oli siis 1 ei 11, heh.
 
Kakun resepti oli taasen Kinuskikissalta- ja oli muuten hyvvvää! Jos joku ihmettelee miks teen aina jotain liivatekakkuja niin syy on löytyy tuolta uunista- joka polttaa päältä ja keskeltä on kaikki raakaa- joten olen päätynyt mielenterveyttä säästäviin jäähdytettäviin kakkuihin;) ( ja kinuskikissan resepteihin taidan olla myös vähän rakastunut).
 
 
Piparit piti koristella teeman mukaisesti lumihiutaleilla ja ykkösillä:)
 
 
Kummitätiä piti tietysti myös muistaa joulun alla:)
 
 
Pätkikset käy kekseistäkin;) Edellisenä iltana tuo purkki vaikutti jotenkin täydemmältä..Tuotetestausta on varmaan tapahtunut jossain välissä..??
 
Ja siinä vielä muistutus kenen synttäreitä juhlittiin:)
 
Jee! Toiseks viimeset pikkujouluviikonlopun rutistukset alkaa ja sitten saavähän chillata:)
 
Ei muuta ku hauskaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina