Uusi meluisa sisustuselementti...


 
Kaikenlaista sitä tapahtuukin! Eilettäin meillä soi ovikello ja oven takana oli kolme ukkoo utelemassa josko meillä vuotaa? No ei vuoda oli mun vastaus, mutta tarkemmin asiaa tutkittuamme, löysimme vettä piippaavan putken roskiskaapista- ja sehän toi sitten tullessaan tuollaisen meluisan sisustuselementin keittiönnurkkaan huutamaan:) Ei prkl, miten en voinu huomata että vedet vuotaa lattialle, oli eka ajatus. Mutta joo, eipä noita putkia tuu tuijotettua 24/7, paitsi ehkä tän jälkeen;)Kaiken lisäksi pikkumies on kuumeessa, ettei oikeen päästä pakenemaan tuota hökötystä. Kieltämättä alkaa jo päässä surisemaan kun olen nyt vuorokauden kuunnellut tuota tohinaa, kaikkeen tottuu sanotaan, mutta minä kerron sitten tottuuko tuohon...:)

Onni onnettomuudessa oli, että vahinko löytyi pian, joten se ei kerennyt tehdä ainakaan meillä suuria tuhoja, edes laminaattia ei tarvi uusia...Mikä tilanne on alakerrassa- ei havaintoa. Toivottavasti ei paha.......Jos jotakin muuta positiivista asiasta pitää löytää niin se on varmaan se että tulipa imuroitua tänään sokkeleiden altakin...:) yhtä kokemusta rikkaampana...

 
Jottei koko postaus mee valituksen puolelle, pistetään mukavempi näkymä olkkarin puolelta. Höpsöntöpsön kausi ruusuineen jatkuu...Kiitos anopille ruususta:) Se on vielä elossa;)

Kommentit

  1. Voi apua ja kamaluus mikä ylläripommi!! Toivottavasti tosiaan kaikki saadaan kuntoon ilman isompaa showta.. Ihana oli nähdä sohvallasi livenä tuo GG:n Vera Grey peitto, olen pähkäillyt sen väriä ja tilaamista, mutta näytti niin hyvältä että eikun näpytellen! =) Jos muuten kiinnostaa, niin miun puolella on menossa arvonta: http://pitsijapipari.blogspot.com.es/2013/04/arvonta.html

    VastaaPoista
  2. Ai saatana. Pojan perheen vuokra-asuntoon tuli vesi lentämällä yläkerran asunnosta tossa talvella... ei kovin kiihottava havainto.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina