Silmänruokaa:)


 
Jokin aika sitten mulla oli sisustuksellisesti valkoinen kausi. Kaikki piti olla valkoista ja neutraalia- mutta kuten olette ehkä huomanneet, minulla mieli vaihtuu jatkuvasti ja nyt on tämmöinen höpsöntössö kausi. Kaikkialle pitää saada jotain söpöä:) Kun en voi syödä herkkuja niin käännetään sitten puukkoa oikeen kunnolla haavassa ja ripottelen sisustustavaroina noita herkkuja ympäri kämppää;)

 
Ei kai sen sisutamisen tarvi olla niin vakavaa:)? Kunhan kotona viihtyy. Lapset kyllä arvostaa näitä juttuja enemmän kun niitä valkoisia pöytäliinoja. Vahaliinaa vastaan taistelin pitkään, mutta kun näin tämän, päätin antaa vahaliinalle mahdollisuuden. Ja onhan se aika kätevä, kun läikkymiset pysyy pyyhkimään pois... Ehkä sitten valkoista taas kun linnut lentää pesästä (eli ei vielä kahteenkymmeneen vuoteen, ja sitten taitaa olla jo lapsenlapsia!:) )
 
Nämä pörriäiset on niitä harvoja pörriäisiä joista tykkään...
 
 
Ja ei kun kahavinkeittoon!

Kommentit

  1. Onkohan se joku tauti... oon nimittäin huomannut itellä ihan saman. Kaikenlaista pinkkiä hörsöntörsöä lähtee mukaan jatkuvasti. Eilen viimeksi, saippuakuppi ja annostelija, totesin miehelle, että nyt kuule uudistaan vessa ihan kertaheitolla... :) Se on varmaan tää lisääntyvä valo, mikä pistää pään sekasin. Onneks ei vielä oo mouruuminen alkanut :DD

    VastaaPoista
  2. Se on tarttuva viirus, joka irtoo tuolta krääsäkaupoista;) Noi miehet kyllä varmasti arvostaa meijän hörsöntörsöjä:D Maaaaaauuuu, miiiaauuu!(vois lähtee tuonne sohvalle mouruamaan,hih;) )

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava tuo peltipurkki! Kyllä "karkkia" pitää olla elämässä, tavalla tai toisella! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina