Löytöretki Ikeaan

Vapaapäivät sujui oikein mukavissa merkeissä. Keskiviikkona lähettiin ystävän kanssa shoppailemaan ja löydettiinkin itsemme parinsadan kilometrin päästä IKEASTA. Siellähän oli taas kaikkea ihanaa, pari uutta keittiötä löydettiin, sänkyjä ja sohvia...mutta tosiaan tuo turvaistuimista ja rattaista täynnä oleva family vagon Toyota Yaris, toi omat rajoitteet siihen shoppailuun.


Ikeasta ostin viimeinkin jalkalamppuuni uuden lampunvarjostimen...ja heivasin sen itsetuunaamani viimein mäkeen.


Lamppu ja kaveri=D Ei voi ottaa vielä sohvakuvaa...


Löysin myös maalaisromanttisen liikennematon=D Huomaatteko että viinilaatikko löysi uuden tehtävän;)


Nääki tarttu mukaan ikeasta...Vielä etsivät paikkaa...


Tää taas ei oo Ikeasta, mutta räpsin kuvia samalla sieltä täältä...Star is born.

Siinä on mun parvekevauva, jonka onnistuin pelastamaan kirvoilta...Ainut onkelma mikä jäi, on että kukat jäi vähän pienemmiksi..Punainen ruusu taistelee nyt kirvoja vastaan. Ne kurjat!!

Ei siis taaskaan turha reissu! Kannatti ajaa 200 kilsaa!=D

Kommentit

  1. Kirjottelin pitkät lurinat tähän eilen vaan sitten katos yhteys, keles. Ostin samantapasen maton taannoin pikkujätkälle, mutta en tajunnut tota, että sehän on maalaisromanttinen. Siis vähänkö repesin tohon sun toteamukseen! En kyllä ajasi suuntaansa 200 kilsaa iikkeaan, vaikka löytäsin sietä mitä. Vanhus mikä vanhus!

    VastaaPoista
  2. voi eih, tyhmä netti! Se kyllä ottaa pannusta ku on runoillu oikeen olan takaa ja sitte ku onnistuu hävittää tekstin tai se vaan ei mee perille, niin perkle! Tapahtuu mulle lähes päivittäin...me ei tulla näitten tietokoneiten kans hirveen hyvin toimeen, kuten ehkä blogista huomaa..=D Hih, juuuuuu, toi liikennematto erottuu kyllä sisustuksesta- mutta ei haittaa, kakarat ihan töpinöissään ajelee ja leikkii siinä, joten menkööt!=D Olihan se vähän tyhmä reissu, varsinki ku ostin jollai kolmella kympillä..... mutta kerettiin vaihtaa kaverin kans kuulumiset! Mies vähä ihmetteli kun shoppailu reissu veny vähä pitkäksi........=D ps. jos aijot lomalla mustikkaan pistä hyvä ihiminen hirrrrvveet suojavarastukset ( haarniska- maalaisromanttinen), minä kävin ja sain punkkeja niskaan muistoksi.. litra mustikoita tuli maksaan mulle viiskymppiä ku piti hakee antibiootteja...Seuraavaks suuntaan mustikkaan pakastealtaaseen=D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu möksällä

Mökkikeittiö uuteen uskoon!

Tyynyliina