torstai 23. tammikuuta 2014

Kesäloma tunnelmia


Terveisiä kesälomalta! Pakkasta on yli kaks´kyt eli rannalle ei ole ollut asiaa paitsi avantouintiahan vois kokeilla! Ulkoilut olen suorittanut lähinnä ikkunasta ulos katsoen:) 

Loman aikana on ollut aikaa siivota ja shoppailla.Tiimarin alemyynnistä löysin viimeinkin kuvulleni kaverin. Tuo metallijalusta makso jonku huikeet 2 euroo. Synttäreitäki on taas juhlittu. Uusi vusirengas ilmaantui runkoon. Tuolla kuvun alla on vihje monesko vuosi se oli....


Jotenki mullekki on iskeny tuo tähtimania... Apua, mikä mua vaivaa!


Lue 23:D


Lomani ratoksi ostin maalipurkin... Väri voi yllätää kaikki...Jeep, valkoinen. Remontin yhteydessä poistettiin ovien päällä olleet ikkunat- ja ne oli vaan pakkeloitu päälle. Olihan sitten pakko viimein tarttua sudin varteen ja maalata loputki seinät valkoseks. Alunperin tapailin keittiöön hiekan väriä seiniin, mutta toi näytti ehkä enemmänki maitokahvilta??


Sain ultimaalisen idean maalata kolme tähtee tuonne oven päälle! Meneeköhän liiottelun puolelle......??


Lopuksi synttäriruusuja. Tulipa heti ikävä kesää ja ruusuja... 

perjantai 10. tammikuuta 2014

Lintuja ja lapasia


Hellurei! Tammikuuta elellään ja minulla alkaa viikon päästä kesäloma! Jee! Joulukoristeet keräsin jo ennen loppiaista odottelemaan ensi joulua. Rupes näyttään niin tyhjältä ja nukanvierulta että oli pakko....


saada uusia tyynyliinoja! Tokmannille oli ilmaantunut kaikenlaista ihanaa ranskalaisromanttista sisustustekstiiliä:)


Sitten kävi vähän hassusti...Prismassa oli ihania joulukoristeita poistomyynnissä ja päätin misata niitä ens joulua ajatellen. Niin olivat söpösiä, että oli välttämätöntä rueta joulukoristelemaan uudestaan!:)


Nämä tirpat oli pakko päästää laatikosta ihmettelemään maisemia..


Ja suloset lapaset, aww! Kumpa tulis jo joulu!


Tirpat löysi tähystely paikan myös mun väärän värisestä kattokoukustosta heti siitä ruusukuppien vierestä.

Minä muuten kärsin lintukuumeesta (enkä tarkota lintuinfluenssaa vaan sitä vauvakuumeen serkkua). Haluaisin jotain sirkuttajia (oikeita) sellaiseen kauniiseen valkoiseen häkkiin. Seeprapeippoja tai nymfipapukaijan...Olis mukava juoda aamukahvia ja kuunnella linnunlaulua ja katsella kun ne touhuaa. Jeep, tiedän, että nymfipapukaijojen laluääni on kaikkea muuta kuin kaunista, mutta se olis kyllä loisto herätyskellokin..Täytys varmaan rueta pehmittelemään tuota komeampaa osapuolta;)

Sellaisilla jouluisilla asioilla näin vuoden alusta liikkeellä. Nauttikaa viikonlopusta! Puss och kram:)