perjantai 10. tammikuuta 2014

Lintuja ja lapasia


Hellurei! Tammikuuta elellään ja minulla alkaa viikon päästä kesäloma! Jee! Joulukoristeet keräsin jo ennen loppiaista odottelemaan ensi joulua. Rupes näyttään niin tyhjältä ja nukanvierulta että oli pakko....


saada uusia tyynyliinoja! Tokmannille oli ilmaantunut kaikenlaista ihanaa ranskalaisromanttista sisustustekstiiliä:)


Sitten kävi vähän hassusti...Prismassa oli ihania joulukoristeita poistomyynnissä ja päätin misata niitä ens joulua ajatellen. Niin olivat söpösiä, että oli välttämätöntä rueta joulukoristelemaan uudestaan!:)


Nämä tirpat oli pakko päästää laatikosta ihmettelemään maisemia..


Ja suloset lapaset, aww! Kumpa tulis jo joulu!


Tirpat löysi tähystely paikan myös mun väärän värisestä kattokoukustosta heti siitä ruusukuppien vierestä.

Minä muuten kärsin lintukuumeesta (enkä tarkota lintuinfluenssaa vaan sitä vauvakuumeen serkkua). Haluaisin jotain sirkuttajia (oikeita) sellaiseen kauniiseen valkoiseen häkkiin. Seeprapeippoja tai nymfipapukaijan...Olis mukava juoda aamukahvia ja kuunnella linnunlaulua ja katsella kun ne touhuaa. Jeep, tiedän, että nymfipapukaijojen laluääni on kaikkea muuta kuin kaunista, mutta se olis kyllä loisto herätyskellokin..Täytys varmaan rueta pehmittelemään tuota komeampaa osapuolta;)

Sellaisilla jouluisilla asioilla näin vuoden alusta liikkeellä. Nauttikaa viikonlopusta! Puss och kram:)

3 kommenttia:

 1. Ihmettelin noita tyynynpäällisiä tokmannilla, kun olen joskus ellokselta tilannut saman sarjan verhot olkkariin, niin tuntu vähän oudolta! Noi joulukoristeet on söpöjä, eikä yhtään illeen joulusia, että rähäjtäsi silmille. Lintuhäkkiä munkin tekee mieli, valkosena, mutta ei mitään sirkuttajia, niitten paskoja lentää joka paikkaan... ainakin niiden undulaattien lensi, mitä meillä oli hoidossa tuttavilta aika-ajoin. Mukavaa viikonvaihdetta! (lomaan en sano mitään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se kyllä noissa tipuissa on että ne sotkee. Meillä oli aikanaan papukaija ja undulaatteja ja se papukaija heräs kuudelta huutamaan tukka pystössä että "viiiiitttuuuviiiuuuuuu!" . Harvinaisen paha suustaan oli se tyyppi:D

   Poista
 2. Tyrskähti kahvit suusta kun luin tuosta teidän papukaijan kielenkäytöstä! ;) ooooo....nuo tyynynpäälliset!! olen joskus pari vuotta sitten ostanut suomessa lomaillessa 2 kaitaliinaa tuota samaa kuosia ja niitä on siis olemassa tyynyinäkin, ihaniaaa!! Sopivat hyvin teidän olkkariin!

  VastaaPoista