Kesäkuulumiset



Terveisiä kesälomalta!! On kelejä pidellyt...Satanut luntaa ja räntää- enkä oikeastaan koko lomalla ole takkia ottanut päältä pois. Eilen vedin villasukat jalkaan kun varpaita paleli....Perjantaina takas töihin niin palaa helteet:)

Reissattua tuli ihan kauhiasti! Kattonäkymä on Kotkasta. Aivan ihana kaupunki. Paljon oli nähtävää ja syötävää! Ihan kaksistaan ukkelin kanssa saatiin olla kun tytär oli uintileirillä... Oli kyllä todella outoa kun ei tarvinnu huolehtia kun itsestään. Täyttelin ristikoita, lueskelin, käytiin elokuvissa, shoppailtiin.. Tehtiin kaikkea mitä milloinki lystäs. Mutta koti-ikävääki kerkesin potea:D


Käytiin jopa taidenäyttelyissä. Ahdistavan ihania kuvia...


Nämä kalat oli Maretariumissa onneksi lasin takana... Mitä liene karppeja...

Pikkasenko iso akvaario!



Siinä se meijän tyttö on ihan junioreitten Suomen mestaruuskisoissa... Minua jännitti varmasti enemmän kun uimaria:D


Ihan mielettömän hieno puisto tuolla satamassa Maretariumin lähellä. Suosittelen piipahtamaan jos Kotkassa päin liikutte. Ihania alppiruusuja ja vesiputous.


Kesäloman lämpimin päivä, mutta tuuli kuitenki niin kovasti ettei takkia uskaltanu raottaa..


Home sweet home...Yöpymispaikka nro.1.... Aika länkkäri vai mitä??

Näkymät terassilta..

Hyvä muistutus... 


Vellamo- merimuseo- sillä aikaa meni kolme ja puolituntia vaikka loppu museo käveltiin läpi!


Vellamossa rakastuin näihin öö.. kolkyt´luvun asusteisiin...

Koti nro. 2. Santalahden leirintäalue- ja kahvinkeitin!!!

ja telkkari!!

Sitten hypätäänkin juhannukseen ja Suonenjoelle. Tottahan juhannuksena teltta pitää olla! Onneksi kyllä yövyttiin ihan sisätiloissa ystävien uudessa kodissa, mutta tytöt urhoollisesti nukkuivat tuossa teltassa kolmeen asti yöllä- sitten tuli vilu. Onneksi ei ihan kuitenkaan lunta tullut.


Minin kesäkimppu..


Ihana vihereys! 

Hui, kohta mennään jo heinäkuussa- apua, missä se oikea kesä luuraa??

Kommentit

  1. tää tais syödä mun kommentin...

    VastaaPoista
  2. pit tulla uuestaan, onnistun kadottamaan ekan kommentin aina johonkin. Musta nuo vaatteet/asusteet on ihania. Vaikka tulee pidettyä kaikkea halpis rättiä, niin jos olisin hmmm. no parikytä kiloa pienempi noin ens alkuun, niin käyttäisin just jotain 40-60 lukujen kunnollisia vaatteita ja hattuja ja käsineitä! Jossain oli jotenkin niin fiksusti sanottu "ennen pukeuduttiin, nykyään pistetään vaatteet päälle", niinhän se on... Ja se kesä, sehän on alkamassa ihan tuotapikaa, mulla alkaa nimittäin maanantaina loma! Kivaa kesänjatkoa sulle...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

yölamput

Tulppiinit

Eka hammas